5 és 9 vagyok. Hirtelen nem tudtam, hogy mi az az RN9P - ja Redmi Note 9 Pro ! Igen, abból a típusból a 6/128 gigásra én is azt mondtam eddig, hogy 100 ezer Ft alatt a létező legjobb telefon, de most hogy megismertem a Poco X3-at, GSM Arenában összehasonlítva több dologban is sokkal jobb! Igaz, (még) csak 1 webshopban kapható (mobilakciok.hu), de egész korrekt, kivéve az 1 év bolti garanciát (szerintem, mert nem írja, igaz anno a Turbado sem írta, és csak itthon a garanciapapíron derült ki, hogy gyári garancia! :D)
Nekem az IPS nem okozott csalódást, talán csak annyi, hogy 4 év után mindent már csak max. 720p-ben volt hajlandó megjeleníteni az egyébként 1080p kijlző, de azon kívül semmi baja. A mostani a 2. okostelefonom, 2019 December óta van meg, ez Super Amoled kijelzős, eddig semmi ilyen hibája, majd xy idő után kiderül!
Nah itt vagyok egy pár hét poco X3 használat után..
N szóval, egyszerűen szuper teló!
Előtte mi9t pro-m volt, de ennek a poconak tetszik hogy nagyobb a kijelzője! Tetszik a 120hz kijelző! Visszatérve a mi9t pro hoz ahogy görgetek szinte dadog már a képernyője ehhez képest!
Az oldalsó ujjlenyomat olvasó is még jobb mint a képernyőbe építve! Azért mert a melóba soxor NEM veszem kézbe a telót, csak az asztalon megnyomom oldalt aztán már fel is oldott! Szuper! Nekem eleve nem opció a hátoldali ujjlenyomat olvasó!mivel nincs időm annyiszor kézbe venni a telót!
Az üzemidő határozottan jobb a poconak! A fényerő határozottan elég napfényben is!
A sebesség tökéletes! Egyedül ha konvertàlok zenét, videót, na ott érződik hogy lassabb!..
A poco feltöltése több mint egy óra! Teljesen tökéletes teló! Nem fagy, nem indul újra, jó használni!
Kb ennyi..
Ha van kérdés nyugodtan kérdezzetek! 😊👍
Ja és még a kamerák..
Az előlapi lehet hogy jobb a mi9t pro nak..🤔
De a hátlapik kb ugyanolyanok!
A videó felvételek viszont határozottan jobbak! Sokkal stabilabbak! Még gyaloglás közben sem ugrál, hanem csak a tájbòl veszed észre hogy haladsz előre!..
Nagyon fasza használni!👍👍
Ja és a sztereó hangszórók, na hát az is tökéletes nekem! Direkt jó erős sztereó zenekkèl teszteltem, nagyon jól szól ahogy egyikből megy át a másikba! Egyértelműen jól hallható! 👍👍
Nah a kérdésedre a válasz éjszakai fotók:
Csináltam most gyorsan sötétbe mindkettővel éjszakai módban, vakuval, anélkül, stb.. nos a mi9tpro nem durván, de szerintem jobbak az éjjeli képei..
Még jöhet kérdés ha van...👍
16.
Mennyiért vetted és hol, ha szabad tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!