Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan irányithatom mobillal...

Hogyan irányithatom mobillal a routeremet?

Figyelt kérdés
azt szeretném hogy valamiféle app segitségével ki-be kapcsolhassam a wifi routerre csatlakozott eszközöket,létezik ilyen?
2020. szept. 20. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Router -től függ... Van olyan gyártó, amelyik készít appot a router kezelésére vagy van olyan app, ami tudja kezelni.

Ha régebbi router -ed van, akkor sanszos, hogy csak a router webes felülete van, amit persze mobilról is elérhetsz, de az ugyanúgy, mint számítógépen, csak böngészőből érhető el.

Megjegyzés:

Az én router -eimhez (kettő teljesen eltérő gyártótól) van ilyen app a gyártótól (is), de egyik sem annyira funkciógazdag, mint a router webes felülete. Emiatt mobilról is inkább a webes felületen állítgatok mindent...

2020. szept. 20. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyébként pontosan mit is szeretnél?

Például egy számítógép ki és bekapcsolása? "Wake on LAN" funkciót tudnak a számítógépek, de a kikapcsolás már nem megy egy ilyen egyszerű hálózati paranccsal...

2020. szept. 20. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért írtam két külön választ, mert a kérdés címe és a kérdés leírása alapján két különböző dologról van szó...

Nem tudom eldönteni, pontosan mit is szeretnél...

2020. szept. 20. 12:03
 4/5 A kérdező kommentje:
a smart tv wifi hozzáfárását szeretném kikapcsolni amugy arouter linksys
2020. szept. 21. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Talán ez az app megfelelő a feladatra:

Android -os eszközre:

[link]

iPhone -ra pedig ez:

[link]

...

Mindkettő a gyártó (Linksys) hivatalos alkalmazása.

2020. szept. 21. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!