Hogyan irányithatom mobillal a routeremet?
Router -től függ... Van olyan gyártó, amelyik készít appot a router kezelésére vagy van olyan app, ami tudja kezelni.
Ha régebbi router -ed van, akkor sanszos, hogy csak a router webes felülete van, amit persze mobilról is elérhetsz, de az ugyanúgy, mint számítógépen, csak böngészőből érhető el.
Megjegyzés:
Az én router -eimhez (kettő teljesen eltérő gyártótól) van ilyen app a gyártótól (is), de egyik sem annyira funkciógazdag, mint a router webes felülete. Emiatt mobilról is inkább a webes felületen állítgatok mindent...
Egyébként pontosan mit is szeretnél?
Például egy számítógép ki és bekapcsolása? "Wake on LAN" funkciót tudnak a számítógépek, de a kikapcsolás már nem megy egy ilyen egyszerű hálózati paranccsal...
Azért írtam két külön választ, mert a kérdés címe és a kérdés leírása alapján két különböző dologról van szó...
Nem tudom eldönteni, pontosan mit is szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!