Az applenek a 0% thm árúhitelje felvehető a Dániai/Magyar honlapon is?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 14:25
1/5 anonim válasza:
Ha választ szeretnél kapni a kérdésedre akkor nagyon fontos hogy érthetően legyen megfogalmazva. Mégis mi az a dániai/magyar honlap? Mi köze az áruhitelnek egy honlaphoz? Fuss ennek neki még egyszer kérlek. De amúgy gyanítom hogy ahol az áruhitelről van szó ott vélhetően fent vannak a hiteligénylés feltételei is.
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor az eredeti honlapon rámész a tárgyra amit szeretnél venni legtöbb esetben kiadja az ár fölött, hogy vagy 0% os hitellel ennyi meg ennyi havonta, azt hiszem 12 hónapra bontva. A Dán honlapon ezt nem láttam ahogy a Magyaron sem. Úgy terveztem megoldani, hogy egy Dániai ismerősömhöz rendelem, aki továbbküldi, így nem kell 50000 áfát rá fizetni a termékre.
2020. szept. 17. 14:55
3/5 anonim válasza:
Megértettem. Szinte biztos vagyok benne hogy dán áruhitelt magyarként nem tudsz felvenni, eddig bármilyen országban éltem ott ilyesmihez feltétel volt az állandó lakcím, meg valami hivatalos irat (akár bszla kivonat, akár fizetési papír, akár rezsi számla) amin rajta van a neved meg a címed. Sok helyen munkáltatói igazolást is kérnek, a külföldit nyilván nem fogadják el. Itthon is az Apple áruhitelt az Otp meg a Cetelem adják, el lehet olvasni hogy mi kell hozzá.
4/5 anonim válasza:
gondolom az apple.com-on nézted... Az csak az isában érvényes!
az apple.hu-n nincs is ilyen lehetőség.
nálunk a szolgáltatóknál van lehetőség nullás hitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!