Miért kell minimum hetente frissíteni minden alkalmazást?
Annyira utálom már hogy pl a YouTube is, hát lassan heti 2x nem megy, mert frissíteni kell. Vagy a Chromeot, vagy mindegyiket. Rohadt idegesítő.
Miért kell erőltetni a frissítés? Főleg úgy hogy semmi sem változik általában, csak újra megy ha befrissited.
Mi az hogy azzal nyitsz h bzi vagy?! Épp ez az hogy nem frissül, nem javul semmi, maximum újra megy ha befrissitem.
Elrontják hogy befrissited, tudd újra használni.
Én a yt esetében inkább a másolás/letöltés védelemre tippelek, hogy azt upgradelik, a többit nem értem.
Nekem nem kell ilyen gyakran frissíteni egyiket sem.
Van hogy hónapok telnek el mire újra szükséges,és addig is tökéletesen működik minden.
A Chromeot legalább hetente frissítem androidon, és évek óta ugyan az.
De konzoloknál is régen elég volt egy rendszer, egy egész generáción(ps1-2 pl)
Szerintem ezek ilyen alibi munkák hogy hű, most xy kijavított egy hibát, mehet az update, de közbe meg inkább szerintem csak időnként Elrontják, majd újra letöltheted a hiba nélkülit.
Mert nem hiszem el hogy mondjuk a Chrome minden héten elromlik, nem hiszem el h olyan xar programozók lennének a Yt nál is.
Hát, nálam úgy van hogy ha nem frissítem a YouTube öt nem jó a hang, vagy még meg akad, leáll.
Szóval igencsak ösztönöznek. :)
*YouTube ot
Köszönöm a válaszokat! :)
Nálam kell az androidon, én is kikapcsolom az automatát.
Csak rohanó világunkban elég idegesítő ez hogy állandóan Elrontják pl a YouTube ot, majd minő csoda folytán már van is hozzá frissítés amivel megint megy. Most egy rövid videót akartam mutatni a havernak, de nem ment a hang, megnéztem, frissítés elérhető, ezt már nem vártuk meg, meg kizökkentett a beszélgetésből is.
De a "kedvencem" a ps4 játékok frissítése, ugyanis ott minden frissítésnél csinálni kell annyi gigát amennyi a játék, legutóbb 115 GB szabad hely kellett a Battlefront 2 frissitéséhez. Szóval nem csak hozzácsapja a 2gigás patchet, hanem ujratelepiti az egész gémet, és így minden frissítésnél törölni kell egy másik játékot pl, majd újra letölteni.
Ezt egyszerűen imádom kivárni egy hosszú nap után mikor csak játszanék egy kicsit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!