Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Cellainformaciokat le tudok...

Cellainformaciokat le tudok kerni ha azt tudnam vele bizonyitani egy cegnek hogy amikor felhivtak mobilon akkor azon a helyen voltam amit allitok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 20:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nemreg meg birosagrol es rendorsegrol volt szo hogy max ok kerhetik ki akkor hogy is jon be kozejik egy telefon mellett ulo diak aki par honapja dolgozik ott?
2020. szept. 15. 14:24
 22/34 BeefEater ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy ha beadsz egy GDPR subject access request -et a mobilszolgáltatódnak akkor ezt is oda kéne adniuk (mivel a fizikai tartózkodási helyed eléggé személyes adat). Beszélj a szolgáltatód adatvédelmi felelősével elsőnek.
2020. szept. 15. 14:36
 23/34 A kérdező kommentje:
Ja mert biztos bemegyek s csak ugy eljutok odaig. Jo dolog hogy talalgattok s meg az is lehet hogy eltalaljatok a helyes valaszt de igazabol azert tettem fel a kerdest hogy olyan valaszoljon aki tudja is a valaszt s nem csak talalgat
2020. szept. 15. 15:19
 24/34 BeefEater ***** válasza:
100%

Kérdező, igen. Kiváncsiságból megnéztem a Vodafone-nál (ÁSZF 3. számú melléklet):

Az előfizető vagy más érintett a fenti érintetti jogokat bármikor gyakorolhatja, adatkezelési nyilatkozataiban adott hozzájárulását visszavonhatja vagy módosítását kérheti, továbbá panasszal, személyes adatai kezelését érintő kérdéssel fordulhat:A Vodafone adatvédelmi tisztviselőjéhez, Földi Tamás Dezsőhöza DPO-HU@vodafone.comelektronikus címen. A Vodafone adatvédelmi tisztviselője ellenőrzi a GDPR-nak, valamint az egyéb uniós vagy tagállami adatvédelmi rendelkezéseknek, továbbá a Vodafone személyes adatok védelmével kapcsolatos belső szabályainak való megfelelést.

Olvasd el az ÁSZF-et, utána írj az adatvédelmi felelősnek és onnan már tudod mit kell csinálni.

A stílusod miatt már ezt sem kellett volna leírnom.

2020. szept. 15. 15:32
 25/34 anonim ***** válasza:
Nagyjából ez van a Tmobilnál is. Ott az ÁSZF-ben benne van milyen adatokat tárolnak, és az adatvédelmi felelősőn keresztül - díjfizetés ellenében - a rád vonatkozó, általuk tárolt személyes adatokat átadják. Ebben benne van a cella azonosító is. Azonban az nincs benne, hogy az adott cella földrajzilag hol van. Azt az ÁSZF-ben szereplő táblázat egy másik része tartalmazza és az a rész a bíróságok, bűnüldöző szervek számára szolgáltatandó adatok között szerepel, hogy egy adott pillanatban egy adott cella azonosító földrajzilag hol volt. Ez alapján ha meg is kapod a cella azonosítót (ez egy szám) nem mész sokra vele, nem adja meg, hogy az a cella földrajzilag hol van. De keresd meg a szolgáltatót. Több és pontosabb infói lesznek mint itt bárkinek.
2020. szept. 15. 15:42
 26/34 BeefEater ***** válasza:
25: A cellák nagyjábóli koordinátáit itt megtalálod: [link]
2020. szept. 15. 15:46
 27/34 anonim ***** válasza:
26: igen, de ez nem "hivatalos" Gondolkodtam, hogy bele írjam-e a válaszomba, de nem akartem ezzel megkeverni az amúgy sem túl barátságos kérdezőt.
2020. szept. 15. 15:52
 28/34 BeefEater ***** válasza:
Én kérek elnézést :)
2020. szept. 15. 15:55
 29/34 A kérdező kommentje:
Itt nem id adatvedelmi panasz van. Legalabb olvassatok el a kerdest mielott valaszoltok. Meg jo hogy morcos leszek igy.
2020. szept. 15. 19:45
 30/34 A kérdező kommentje:
"Ez alapján ha meg is kapod a cella azonosítót (ez egy szám) nem mész sokra vele" hurra
2020. szept. 15. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!