Mobillal fotózott képet, videót lehet valahogy "perdöntő" időbélyeggel ellátni ?
Digitálisan bármit meg lehet hamisítani, így a bíróságon múlik, hogy egy hivatalos vallomás mellett elfogadja e perdöntőnek.
Legjobb ha a videófelvételen szerepel mondjuk az aznapi újság.
Termesztésen vágás nélkül...
És lehet az egy hirdetési újság is, tehát nem kell több 100 forintért megvenni a legfrissebb Blikket :)
"Legjobb lett volna, ha mindjárt leírom a hátteret is."
Úgy bizony!!
igen.
google fotók app azonnal tölti fel
vagy iPhone esetében az iCloud is.
amúgy el szokták fogadni az ilyen képeket abban az esetben amire te akarod használni
a teljesen hivatalos PERDÖNTŐ BIZONYÍTÉKNAK megfelelől képeket videókat egy komoly háttérrendszerrel felszerelt kamerarendszerrel lehet elérni ahol többszörösen minősítik a rendszert és biztos, hogy nem tud senki hozzáférni.
de ítéltek már el gyilkosokat sima házi ipari kamerák képei alapján is.
jellemzően nem csak az időkódot nézik, hanem sok-sok apróságot ami alapján lehet azonosítani egy kamera képét (például megnéznek másik 2-3-4-5 képet és egybevetik őket. Ha egyiken nem az van mint a másik 10 kamerán akkor valszeg módosított... stb.
de egy xar robogóért nem éri meg ennyit nyihelődnöd.
és? ém meg a 6 millás céges kocsit fotóztam rendszeresen körbe indulás és érkezés alkalmával, mert 4-en hajtottuk és més a szomszéd telephelyre is kölcsön kellett adni ha az övék máshol volt.
simán ráverték a kollégára amikor lepadkázta a kereket. megmutattan az én fotóimat, meg az utánam következő másodi k kolléga is fotózott.
a kettőn között lévő gyerek meg megcsináltatta a kereker saját pénzén.
nem volt sem vita, sem pedrtöntés semmi.
Ez egy kicsit bonyolultabb.
Előttem levő fotózott, de nem csinált kárt, én nem fotózok és nem csináltam kárt. Utánam következő fotózott mielőtt felület és ezen utóbbi felvételén látszik egy törés.
Ekkor én leszek a hunyó, miközben csak az történt, hogy állt a motor és valaki nekitolatott.
Szóval nem annyira egyértelmű ez, ha törés van.
akkor menj el egy ügyvédhez és érdeklődd meg ott, hogy pontosan hogyan is van ez és mindket hagyjál békén....
az ilyenektől mentsen meg az ég komolyan.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!