Gyorsabban romlik el a telefon belso memoriaja ha arra allandoan videokat veszunk fel majd torlunk?
A számítógép SSD-k teljes élettartam annak minőségétől függően 300-2000 TB.
Mivel a telefon belső memóriája hasonlóan memóriachipes így az is kirúg egy minimum 100-200TB-ot. Ha te 8k/60fps videót rögzítenél 10 órán keresztül.
Akkor az 12*60*60*10=432000MB = 432GB. Ha van egy 512gb hátterű telefonod akkor körülbelül 462 napig tehát több, mint egy évig fog így is működni a belső memória.
Szóval igen.
De azt ne mondd nekem, hogy te a nap 24 órájából 10et azzal töltesz, hogy 8k/60fps videót vegyél fel és másold a gépedre.
Tehát remélem érted, ha csak minden másnap csinálnál ilyet már 924 napig(3 évig) működne a belső memóriád.
" 3/6 Ez vajon vicces? ***** válasza:
Írtál egy kódot, ami napi 10 órában videókat vesz fel a telefonodon majd törli azokat" nem en irtam viszont nem a kod torli hanem en.
Szóval akkor neked most valami Timelapse kell? Építkezést akarsz rögzíteni vagy mit?
Felhúznak nyolcáz gízai piramist mire te 720p/30al tönkre teszed a telefonod belső memóriáját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!