Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vagynak ki az alkalmazás...

Miért vagynak ki az alkalmazások a 2 hónapos xiaomi telefonomon?

Figyelt kérdés
kb 2 hónapja vettem egy xiaomi redmi note 8t okostelefont, és már aznap miután használtam furcsa volt de rá 2 hétre jöttek igazán a problémák. Sokszor kifagynak rajta az alkalmazások, lassú is nagyon, és van amikor még el sem indul a bizonyos alkalmazás. Más ismerősömnél ugyan ez a probléma nincs jelen. Esetleg valakinek hasonló tapasztalatai ezzel a telefonnal, esetleg ez gyári hiba? Vagy van valami megoldás?

2020. szept. 5. 17:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
fagynak* elnézést a félre írásért
2020. szept. 5. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Hol lett vásárolva.
2020. szept. 5. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert a 8t nem egy bika készülék. Alapszintű felhasználásra jó.
2020. szept. 6. 07:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hibás. Van ilyen
2020. szept. 6. 09:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Vodafone

Második válaszoló: Nem használok olyan erős alkalmazásokat, és direkt ki is van tisztítva.

2020. szept. 6. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Rendszerverzió (Android/MIUI) frissítés után fordulnak elő ilyen hibák.

Sajnos csak Factory Reset segít ezen, ilyenkor minden felhasználó adatott töröl.

És mint ha először kapcsolnád be, egy tiszta készüléket kapsz.

Fontos!!! Minden képet, zenét... Mindent! ments le előtte a készülékről.

Ha a Factory Reset után is jelentkezik, hogy ki lép az alkalmazásokból, össze omlanak...

Akkor érdemes szervizbe adni ahol vetted, alacsony a gyári hibás készülékek száma,

de előfordulhat persze egy - egy hibás darab, amit most épp te fogtál ki.

(Nekem már lassan 1 éve van, ez idő alatt 3 nagy frissítés volt, ebből 2x vissza kellet állítanom, mert valami nem úgy ment, pl. elfelejti a beállításokat, a háttér, billentyűzet... )

2020. szept. 6. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Nehogy újra rakd factory resettel. A bőr is lesne a pofámról. Tanuljuk már meg, hogy ne ez legyen az elsődleges probléma megoldás, hogy negyed miliszekundommal később kapcsol be egyből gyáriba vissza tolod.

Nem használsz erős alkalmazásokat. Én tudom nem is erre mondtam. De ez ötven erzes telefonnak még a rendszert is nehéz néha kezelni.

2020. szept. 6. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:
De tényleg rohadt érdekes hogy az én telefonomon jelentkezett eddig (az ismerőseim közül akinek ilyen van) csak ez a probléma, és nekik már 1 éve legalább meg van nekem meg 2 hónapos. Oké hogy olcsó a telefon de egy 15 ezer forintos mobil se fagy ki ennyiszer mint ez ami mellesleg 65 volt akcióval. Szóval nem tudom neked volt e már ilyen telefonod de ha nem nem tartom jogosnak hogy az árából ítélkezel.
2020. szept. 6. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Volt ilyen telefonom, nem pont ez de ez a típus. Ebben az árkategóriában nem kapsz rendes telefonot és pont. Egy normál telefon 14ezer forinttól kezdődik (gombos), az okostelefon 80ezer forinttól. Ha te kiakarod használni 2020ban elérhető technológiát és szolgáltatásokat el kell fogadni, hogy akkor sok pénzt kell kiadni. Ha ezt nem tudod vagy nem akarod megfizetni tudd, hogy amit vettél az csak ennyi. Nem olcsó technológia.

Nem élhetsz abban a tudatban, hogy az 5 milliós Suzuki jobb, mint a 80 milliós Audi R8 mikor a motor is drágább az audiban mint az egész Suzuki. Az lehet, hogy 20 éve olcsón vettél telefont, de nézd meg hogy akkor mire használták és hogy most mire használják. Egy komplett zsugorított személyi számítógép. A nano teknólogiának megvan az ára.

Ez ennyi. Lassú? Ez van. Nem tudjuk neked felgyorsítani.

2020. szept. 6. 14:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem valamit félre értettél, én nem azt mondtam hogy egy samsung galaxy a5 (előző telefonom) rosszabb (80 ezer talán most) és azt sem hogy hogyan gyórsítsam fel (konkrétan) hanem mi lehet a probléma forrása, mert akár hiszed akár nem, ezzel a használattal ahogy én használom, mások vígan elvannak kiemelem UGYAN EZZEL A TÍPUSSAL mielött felhozol más telefont.
2020. szept. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!