Miért vagynak ki az alkalmazások a 2 hónapos xiaomi telefonomon?
Első válaszolónak: Vodafone
Második válaszoló: Nem használok olyan erős alkalmazásokat, és direkt ki is van tisztítva.
Rendszerverzió (Android/MIUI) frissítés után fordulnak elő ilyen hibák.
Sajnos csak Factory Reset segít ezen, ilyenkor minden felhasználó adatott töröl.
És mint ha először kapcsolnád be, egy tiszta készüléket kapsz.
Fontos!!! Minden képet, zenét... Mindent! ments le előtte a készülékről.
Ha a Factory Reset után is jelentkezik, hogy ki lép az alkalmazásokból, össze omlanak...
Akkor érdemes szervizbe adni ahol vetted, alacsony a gyári hibás készülékek száma,
de előfordulhat persze egy - egy hibás darab, amit most épp te fogtál ki.
(Nekem már lassan 1 éve van, ez idő alatt 3 nagy frissítés volt, ebből 2x vissza kellet állítanom, mert valami nem úgy ment, pl. elfelejti a beállításokat, a háttér, billentyűzet... )
Nehogy újra rakd factory resettel. A bőr is lesne a pofámról. Tanuljuk már meg, hogy ne ez legyen az elsődleges probléma megoldás, hogy negyed miliszekundommal később kapcsol be egyből gyáriba vissza tolod.
Nem használsz erős alkalmazásokat. Én tudom nem is erre mondtam. De ez ötven erzes telefonnak még a rendszert is nehéz néha kezelni.
Volt ilyen telefonom, nem pont ez de ez a típus. Ebben az árkategóriában nem kapsz rendes telefonot és pont. Egy normál telefon 14ezer forinttól kezdődik (gombos), az okostelefon 80ezer forinttól. Ha te kiakarod használni 2020ban elérhető technológiát és szolgáltatásokat el kell fogadni, hogy akkor sok pénzt kell kiadni. Ha ezt nem tudod vagy nem akarod megfizetni tudd, hogy amit vettél az csak ennyi. Nem olcsó technológia.
Nem élhetsz abban a tudatban, hogy az 5 milliós Suzuki jobb, mint a 80 milliós Audi R8 mikor a motor is drágább az audiban mint az egész Suzuki. Az lehet, hogy 20 éve olcsón vettél telefont, de nézd meg hogy akkor mire használták és hogy most mire használják. Egy komplett zsugorított személyi számítógép. A nano teknólogiának megvan az ára.
Ez ennyi. Lassú? Ez van. Nem tudjuk neked felgyorsítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!