Samsung S5230-ra hogy lehet beállítani egy hátteret hogy teljes képernyős legyen? [bővebben lent. ]
Figyelt kérdés
most kaptam a telót és ha beállítok egy képet mindig kijön egy keret körülötte h a kép melyik részét állítsa be háttérnek. de én az egész képet szeretném de még nem jöttem rá h kell azt beállítani. széthúzni meg nemtudom. lééécci segítseteeek. *_*2010. aug. 5. 20:52
1/4 anonim válasza:
Szét lehet huzni valamelyik szélénél.Régen volt ilyen telóm tehát pontosan nem emlékszek h melyik csücskénél de szét lehet. am van program amivel 3 különböző képet is betudsz állítani a 3 oldalra.
2/4 A kérdező kommentje:
jajj az kénee nekem, nem tudod a program nevét? amugy köszii a választ. :)
2010. aug. 5. 21:04
3/4 anonim válasza:
nálam így van lementve a program:
S5230_Wallpaper_Creator
ezzel a névvel.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én most tudtam meg , hogy a widgeten be kell állitani a képeket, és ha arra kattintasz ugy szép háttérképed lesz. Amugy én is a mai napig azzal sz@rakoztam, hogy vagy egy kéz.vagy akármi más látszik, és nem az ami nekem kell. Most mér teljes a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!