Hogy találjam meg az elveszett airpodsom?
Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy vagy elhagytam az airpodsom vagy ugy elraktam hogy nem találom,elméletileg lokátorral meg lehetne találni de nem sikerült mert folyton azt irja ahol 2 nappal ezelőtt használtam vagyis itthon, de utánna tünhetett el,most ujra indítottam a telefonom és már a lokátor sem jelzi a régi helyét ez jelentheti azt hogy mas készülékről már rá mentek és csak annak mutatja magát?2020. aug. 31. 19:01
11/11 anonim válasza:
Nekem ellopták az AirPods-omat, szóval valószínűlyeg, hogy resetelték, mert lokator modban sem irja ki?
Valaki segítene? Vagy ezt már buktam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!