Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 8 megéri 2020-ban?...

Iphone 8 megéri 2020-ban? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az újabb kinézetek nem tetszenek. Az SE 2-sem,mivel annak fekete az eleje. Androidos telefont nem szeretnék, mert Macbookom van.

2020. aug. 29. 17:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10 ezer körül van egy akku csere. Persze ez kiküszöbölhető powerbankkel, gyakori töltéssel, de egy akku csere kifejezetten hasznos 2. évnél. Növeli a felhasználói élményt, ezáltal ha el akarnád adni, akkor magasabb árat kérhetsz érte.

Az én 8-asom 3 hónap híján 2 éves és 84%-os az akku állapota. Nos, mivel elég gyenge akkumlátorról beszélünk (ahogy előttem is írták) ez hamar meglátszik. Nagyon. Nem sokára megyek cserére. Ennyit nekem megér (kb 10ezer forint és sokkal kényelmesebb számomra mint toltovel vagy külső aksival mászkálni). A telefonnal semmi gond nincs ezen kívül, tényleg jó, még 1-2 évig biztos használni fogom.

2020. aug. 29. 19:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az a kb 10 ezer tényleg nem vészes a 2. év körül:)
2020. aug. 30. 08:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Esetleg érdemes lehet venni egy olyan tokot, amiben van akksi. Igazából egy powerbank lesz nálad, de rajta a telefonod így nem kell külön vinned valami pluszt. De ezek sokszor csúnyák és nagyok szóval megértem, ha nem tetszik, ez csak egy ötlet:)
2020. aug. 30. 12:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. aug. 30. 13:12
 15/16 anonim válasza:

Év elején vettem -használtan- egy 7 plust (128 GB-osat, szerintem egész tűrhető áron), mert már egy jó ideje szerettem volna egy almás telefont, csak nem tudtam, mennyire fogom szeretni, megszokni (közel 10 év android után), stb és ezért nem akartam 4-500,000 Ft-ért újat venni.

Mit ne mondjak, nagyon megszerettem és egy percig nem bántam meg, sőt! Az akku valóban nem a legerősebb, viszont tényleg nem nagy összeg kicseréltetni, ha úgy adódna.

Mér erre a készülékre is jó ideig fognak jönni a frissítések, "darab" lesz még 2 évig szerintem.

Szóval amondó vagyok, hogy nyugodtan vedd meg :)

2020. szept. 1. 19:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2020. szept. 5. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!