Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ugyanolyan gyorsan...

Miért merül ugyanolyan gyorsan az új aksi amit vettem mint az előző? Adtak egy használtat?

Figyelt kérdés

A telcsi Lg k10

A régi aksi 15 percenként merült 1-et,használat közben persze. Akár éjszaka el is aludhattam egy twitch közvetítésre mert reggelre alig merült valamit

Aztán az lett hogy 5 percenként kezdett merülni,azért már 3 éves. Gsm boltba mentem egy újért,rendeltek egyet és ez is pont ugyanúgy 5 percenként merül. (Mikor bekapcsoltam furcsáltam hogy 20%-on volt ez nem tudom normális-e.)

Honnan szerezhetek egy rendes aksit ami olyan erős mint az előző volt? Ha egyáltalán ez a probléma.

Pedig nem fut semmi alkalmazás a háttérben,nem töltögettem le semmi. Szóval nem tudom mi lehet a baj. Lehet valami elállítódott vagy zavarja valami de én nem csináltam semmit,annyira használom a telót hogy twitch meg spotify

2020. aug. 28. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell gsm bűnbarlangban javíttatni. Nade, utángyártottakban a Cameron Sino gyártmány abszolút szinvonalas, ajánlom.
2020. aug. 28. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Töltsd fel teljesen és a telón csinálj egy factory resetet.

Aztán kapcsold repülő módba.

Aztán nézd meg hogy merül-e még.

2020. aug. 28. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:

GSM boltosok is a "központi" raktárukból szerzik be a kitudja mióta ott álló akkukat amik teljesen mindegy hogy előtte voltak-e használva vagy sem, az akkumulátorok 3-5évig működőképesek utána öregednek gyorsabban merülnek és a kapacitásuk felére képesek. Vagy kitudja milyen kínai szutykot rendeltek be ami lehet új gyártású is akár de a ráírt teljesítményének maximum a felét tudja leadni vagy annyit sem.

Ha normális akkut akarsz legjobb ha te neten megrendeled és otthon kicseréled magadnak. Meg egyes sőt GSM boltok csak gányolnak és lehúznak sok sok pénzzel és szoftverfrissítéssel oldanak meg egy olyan hibát ami hardveres és csak belső cserével oldható meg, de a szoftveres is csak egy átmeneti megoldás.

2020. aug. 28. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt remélem tudod, hogy az akku merülése / feltöltődése nem lineáris.

Egy 2800 mAh akkutól pedig nem kell csodákat várni.

2020. aug. 28. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam,hogy egy jó aksi szerzése ilyen nehéz 2020-ban..

Nem várok csodát,de csalódott vagyok, most kidobtam 5 ezret a semmire

Alapból tudok élni ezzel az 5 perces merüléssel,nem az van,hogy idegbajt kapok miatta,azért cseréltettem ki mert nem akartam,hogy elkezdjen púposodni,de ha már kiadtam a pénzt azt vártam,hogy egy kicsit többet fog bírni

Nade megpróbálom a 2-es választ először,hátha..

2020. aug. 28. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!