Hogyan lehet kikapcsolni ezeket Iphone-on?
Nemrégen lettem Iphone tulaj, minden remekül működik.
Viszont két dologra szeretnék megoldást találni.
Az egyik, hogy esténként kikapcsolom rajta a wifit, de reggelre visszacsatlakozik magától. Ezt miért csinálja?
A másik pedig, hog ki van rajta kapcsolva az automata fényerőszabályzás. Mégis magától állítgatja :) Lehúzom a fényerőt és rögtön ott egyből vissza is emeli magától.
Hogyan lehet ezeket kikapcsolni? :)
Előre is köszönöm!
A wifit ha a vezérlőközpontban kapcsolod ki akkor ha megnézed csak fehér lesz az ikonja és ha elolvasod irja is, hogy wifi leválasztása holnapig. ez egy ideiglenes kikapcsolás.
Ha ténylegesen ki akarod kapcsolni a wifit akkor a Beállítások -› Wifi lapon felül kapcsold ki.
Ezek után ha megnézed a vezérlőközpontban már fekete lesz az ikonja, totál ki lesz kapcsolva. Visszakapcsolni innen is tudod, csak nyomj rá a fekete ikonra.
Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Kijelző és szövegméret
itt legalul van az automatikus fényerő kikapcsolása.
ez van neked kikapcsolva?
ha igen, akkor nem tudom mi van... nekem egyik iPhoeonom sem csinált olyent hogy állítgassa a fényerőt miután kikapcsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!