Pontosan mit jelent az, h. a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro Havidíjas előfizetéssel 24 havi hűségnyilatkozattal 0 Ft-tól elvihető?
aláirsz egy szerződés t-mobilnál hogy 2 évig fogod fizetni az előfizetős diját ami xxx pénz ez a telefon árától függ te esetedbe 0 ft ért elviheted a telefont de 2 évig 2*12 honapig kell fizetned az elöfizus telefont ami az x10 esetében aszem 5000ft havonta amiből általába lebeszélhetsz 1-2000 ft-ot
tehát összeségében 2 évig kell fizetned 5000 ft ot meg a telefonszámlát
jól kivan ez találva gondold meg
ja és szerződést irsz alá amit 2 évig nem modosithatsz szeghetsz meg külömben büntetés:)rem segitettem
Én is javitok:
A szerződést bármikor fel lehet bontani csak az plusz költségbe kerul és a fen maradó összeg kifizetésén tul még egy 20as körül van (tapasztalat..)
A lényeg :
oda mész
kéred ezt a lehetőséget
aláírod a szerződést
és elviszed a telefont
ott helyben semmit nem fizetsz
és fizeted a havi díjat:)rem segítettem.
Na kezdjük előről mert az előzők nem értenek hozzá és beleugrasz véletlenül a hülyeségbe!
Ha O Ft-ért szeretnéd elvinni akkor alá kell írnod 24 hó szerződést. Vásárláskor nem kell semmit fizetni, de 24 hónapig fizetni kell a MédiaMánia XL csomag havidíját ami 15 990Ft/hónap és ezt nem mondhatod le és nem is változtathatod meg 2 évig csak kb. 50 000 Ft kötbér befizetésével!!
Domino csomaggal nincs ingyen mobil ott 71 241 Ft ért viheted el a készüléket!Tehád gondold meg beleugrasz-e mert 15990x24=383 760 Ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!