Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7-es telefonom magától...

Iphone 7-es telefonom magától leveszi a fényerőt. Nem lehet valahogy lezárni? Miért csinálja?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 07:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivan kapcsolva, és mégis csinálja, akkor valószínűleg a túlmelegedés okozhatja. Nem melegszik a telefonod?
2020. aug. 25. 10:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak, mint minden Iphone.:(
2020. aug. 25. 10:33
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Az én Iphoneom nem melegszik, a Sonym melegedett, az mindig ki is írta...

Ne hagyd a napon és jó lesz

2020. aug. 25. 10:49
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát elvileg nem nagyon szabad melegednie. Sokáig én is azt hittem, tök normál.. Aztán szervizbe beküldtem nézzenek rá, és végül cserélni kellett benne egy alkatrészt (még pontosan nem tudom mit, mert még mindig ott van). Szóval ezzel vigyázni kell.
2020. aug. 25. 11:02
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem hagyom a napon sosem.-.-“

Nekem az elejétől melegszik, de barátnőmé is.

2020. aug. 25. 11:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Garanciálisan 1 éven belül cserélik világgaranciában, az Istyle +1 év boltgaranciát ad
2020. aug. 25. 11:29
 17/20 A kérdező kommentje:
Letelt az egy év.:(
2020. aug. 25. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 :DDDD Enyém is az elejétől fogva melegszik, és ebből adódóan gyanítom, hogy az elejétől fogva volt valami gyíkja, nekem sosem tetszett. És most a szervizben ki is bukott az igazam.
2020. aug. 25. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:

"Letelt az egy év.:("

Pár hete is volt egy kérdező, a fülhallgatójávl, akinek hiába tanácsoltuk hogy vigye vissza, még ő volt felháborodva, hogy tudja hogy nincs elromolva, csak éppen nem működik jól, és ezért nem viszi vissza.

Ezeken a dolgokon itt sajnos nem lehet segíteni.

Azt értjük persze, hogy költeni senki nem akar szervizre, meg hasonlók, de ez nem változtat semmit rajta. A sok észlénynek hiába mondjuk, hogy a beázott telót szervizbe kell vinni, nem rizsbe dugdosni, mégis százszámra ismétlődnek ezek a dolgok. Bár mintha kevesebb lenne már belóle.

Emlékszem, mikor 15 ezer volt a fizetésem, és egy mobil meg 50 ezer, azért jobban vigyáztak rá az emberek. Igaz, azok a mobilok nehezen fértek be és estek ki farmer zsebből észrevétlenül. Ha meg mégis, összeszedegetve a darabjait újra összerakva még akár ma is működnének.

De a mai cuccokban a régiekhez képest ezerszer több hardver elem nagyobb eséllyel hibásodik meg.

2020. szept. 1. 20:57
 20/20 anonim ***** válasza:
#18-as vagyok, nekem a teljes telefont cserélték ilyen melegedés-gyorsmerülés gond miatt. Nem bíznám a véletlenre, és megmutatnám a helyedben még mindig.
2020. szept. 1. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!