Milyen a Huawei Google nèlkül?
P40 lite a kiszemelt kèszülèk. Teljesen jó...lenne.Az az egy dolog tántorìt el tőle hogy nincs rá egyáltalán Google. Olvastam ilyesmiről. Hogy töltögetik fel az appokat ès hogy van rà amazon appstore amin mèg több app van. De oda a Google felhő. Ilyesmiről senki sem beszèl de gondolom minden játèkom állása amit odamentettem nem lesz elèrhető. Google driver úgyszintèn. Amit megvettem play áruházban pedig ha egyszer felkerül a Huawei store-jába ugyanúgy meg kell hogy vegyem.
Tapasztalatok új Huawei felhasználókènt?
Köszi
Szia!
Ha vannak vásárlásaid a Google Play áruházban, és a Google drive-ot, és a Gmailt is rendszeresen használod, akkor nem ajánlott megvenni ezt a telefont!
Mert ha feltelepíted rá a Google szolgáltatásokat, akkor a google tilthatja az egész google fiókodat, és ezzel elveszíted az egész tartalmát.
Ezeket néztem ki helyette
SAMSUNG Galaxy A71
XIAOMI Mi Note 10 Lite
XIAOMI Mi Note 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!