Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a Huawei Google nèlkül?

Milyen a Huawei Google nèlkül?

Figyelt kérdés

P40 lite a kiszemelt kèszülèk. Teljesen jó...lenne.Az az egy dolog tántorìt el tőle hogy nincs rá egyáltalán Google. Olvastam ilyesmiről. Hogy töltögetik fel az appokat ès hogy van rà amazon appstore amin mèg több app van. De oda a Google felhő. Ilyesmiről senki sem beszèl de gondolom minden játèkom állása amit odamentettem nem lesz elèrhető. Google driver úgyszintèn. Amit megvettem play áruházban pedig ha egyszer felkerül a Huawei store-jába ugyanúgy meg kell hogy vegyem.

Tapasztalatok új Huawei felhasználókènt?

Köszi

2020. aug. 20. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem ajánlom, ha kell Google és te megkerülöd a Googlenek joga van tiltani az egész Google id-det. tehát bikod az egész fiókodat.
2020. aug. 20. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha vannak vásárlásaid a Google Play áruházban, és a Google drive-ot, és a Gmailt is rendszeresen használod, akkor nem ajánlott megvenni ezt a telefont!

Mert ha feltelepíted rá a Google szolgáltatásokat, akkor a google tilthatja az egész google fiókodat, és ezzel elveszíted az egész tartalmát.

2020. aug. 20. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Egy nagy rakás 0 .
2020. aug. 20. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Borzalmas. A YouTube böngészőről megy (még APK-val se lehet használni) és teljesen hozzá kell szokni egy zárt a bob rendszerhez.
2020. aug. 20. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Letilthatja a fiókot a Google. Én ismerek olyat, akit Youtube alternatíva miatt bannoltak. Rendszer mókolásért pláne jár.
2020. aug. 20. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
2020. aug. 21. 07:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Ezeket néztem ki helyette

SAMSUNG Galaxy A71

XIAOMI Mi Note 10 Lite

XIAOMI Mi Note 10

2020. aug. 22. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3 telefon közül bármelyik jó választás. A Samsungnak nemrég azt ígérte, hogy az A71et is 3 évig támogatja új szoftverrel.
2020. aug. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!