Xiaomi Redmi note 8T vagy 8 pro? Melyik a jobb telefon átlaghasználatra?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 22:30
3/9 anonim válasza:
Amelyikben legalább 6 giga ram van.
4/9 anonim válasza:
A pro verzióról csak jókat tudok mondani. Kisebbik gyermekem kapott tőlem egy ilyet, (11 éves) , így fél éve nagyon intenzív használatban van. Azóta semmi anomália, fagyás, újraindulás, teljesítménye is nagyon jó!
5/9 anonim válasza:
Jó isten hova tart a világ 11 évesen már ilyen telefonok....
6/9 anonim válasza:
Miért ne vehetne neki ilyet? Hosszabb távon az olcsóbb a drágább, mert nem tudja annyi évig használni. Nemcsak játszani lehet egy okostelefonnal, nagyon hasznos tud lenni.
7/9 anonim válasza:
Nekem note 8T verzióm van, egyik közeli barátnőmnek pedig 8 pro. Teljesen átlagos használatban, tehát: nincs rajta játék, zenehallgatás, netezés, messenger, insta stb igénybe van véve rendesen, telefonálás, fényképezés. Ezek alapján olyan hatalams nagy különbséget mi nem vettünk észre a két telefon között. Viszont ha rászánod azt plusz nem tudom hány ezer forintot, akkor egyértelműen a pro-t vedd meg.
8/9 anonim válasza:
Nyilván a pro erősebb de mindkettő bőven tudja a közép kategóriát. Az előttem szólóknak pedig teljesen igazuk van, jobban megéri egy ilyen drágább mint az olcsóbb ami nem is olyan olcsó a mai világban amikor ilyen sűrűn cserélni kell.
9/9 anonim válasza:
Mondtam volna, hogy a Pro kb. 20 ezerrel drágább, mert legutóbb még 75 körül láttam, most viszont megdöbbentem, hogy ugyanannyiba kerülnek! :O És annyi pénzért inkább a Note 9 Pro-t ajánlottam volna helyette, hogy az a legjobb, de így sztornó!
Bár a Pro vonzóbb lehet a nagyobb ram és akksi miatt, de a 8T szebb képeket csinál, és főleg Snapdragon processzoros, ami a legjobb gyártmány! A MediaTek viszont a másik véglet, a legrosszabb, én soha nem vennék és nem is ajánlom! Ennyi pénzért csakis a Note 8T vagy ugyanazzal a hardverrel, de 5000-es akksival Motorola Moto G8 Power !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!