Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fejlesztői lehetőségek miért...

Fejlesztői lehetőségek miért hiányos?

Figyelt kérdés
Adott egy Lenovo A6000 telefon. Előástam a fiók mélyéről, mert ami volt tönkrement. Egyenlőre ezt kell használnom. Hiába hozom elő a fejlesztői lehetőségeket(build szám többszöri lenyomásával ugye), alig van pár opció. Kicsit szeretném felgyorsítani, de animáció sebesség állítás pl abszolút nincs is.

2020. aug. 19. 16:59
 1/6 A kérdező kommentje:
2020. aug. 19. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Frissíteni se tudom már. Factory reset is volt. Próbáltam jó pár launchert is, de változás nem volt.
2020. aug. 19. 17:13
 3/6 anonim válasza:
Régebben voltak más lehetőségek is a fejlesztői beállításokban? Mert lehet a gyártó alapból így adta ki a telefont.
2020. aug. 19. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom sajnos. Nem az én telefonom.
2020. aug. 19. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Felgyorsításra (gondolom már nem garanciás), azt tudom javasolni, hogy rootold és tegyél rá egy másik romot (oprendszert), persze ehhez jobban utána kell olvasni, hogy ne ronts el valamit, de ez szerintem még segíthet, ha vállalkozó szellemű vagy.
2020. aug. 20. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is ez lehet a megoldás, köszi. A gyári rendszer le van butítva rendesen.
2020. aug. 20. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!