Freemail alkalmazás van okostelefonra?
Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 21:13
1/7 anonim válasza:
Androidra nincs, citromailre, gmailre, outlookra, rengeteg mindenre van, de arra, ahogy látom pont nincs.
2/7 anonim válasza:
Sajnos nincs.
Egyébként ha böngészőben nyitja meg, akkor átáll mobil nézetre.
Én igazság szerint Gmail-t használok fő levelezéshez, de máig meg van a Freemail-os fiókom is amit, ehhez az oldalhoz használok, és igazság szerint nem is szeretném törölni mert még 2010 előtt regisztráltam ott.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is van másik szolgáltatónál e-postafiókom. A freemail regisztrációt már nagyon régen csináltam, de megtartom én is.
Nem nagy tragédia, hogy nincs ahhoz alkalmazás, csak kíváncsi voltam, hogy amiatt nem találom, mert nincs, vagy amiatt mert ügyetlenkedem. 😊
2020. aug. 18. 21:38
4/7 anonim válasza:
Gmailhez hozzá lehet kapcsolni a freemailt és akkor ugyanúgy látod a gmail appban.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszi - nem szeretném a gmailhez kapcsolni. Nem olyan fontos.
2020. aug. 19. 03:47
6/7 anonim válasza:
Be lehet állítani a telefon levelező programját, hogy a freemail szerveréről is letöltse a leveleket. Nálam is be van ez állítva, az UPC-s levelek mellett.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó, köszi!
2020. aug. 19. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!