Samsung tablet HARD Brick?!
Figyelt kérdés
SM-T810 tabletemet rootoltam a zavaró előretelepített alkalmazások miatt. Sikerült is, letöltöttem egy alkalmazást a Google Play Storeból, amivel el lehet távolítani rendszerappokat is. Kipróbáltam a Google Maps-el, újraindult és működött. Erre felbátorodva kitöröltem mindent, amit nem találtam hasznosnak, és lehet hogy valami rendszerfájlt/rendszeralkalmazást is töröltem, a lényeg hogy újraindult, de bootloopos lett. Erre én be Download modeba, stock ROM-ot leszedtem a netről azért, hogy újra rakjam (feltételeztem, hogy a törölt és a rendszer működéséhez elengedhetetlen alkalmazást ez helyre fogja rakni). Linux Mint-en csináltam Heimdall-al. A lényeg az, hogy kiírt valamilyen ERROR-t, erre én lekaptam a kábelről, és azóta nem reagál semmilyen külső hatásra, Heimdall sem érzékeli. Hard Bricket csináltam belőle? Kinek milyen ötlete van mit csináljak milyen FlsahTool-al próbáljam? Esetleg szedjem szét és keressem meg az EDL pineket?2020. aug. 17. 08:43
1/3 anonim válasza:
Jó lenne azt a "valamilyen error-t" pontosan megtudni hogy milyen hibakód is volt...
2/3 anonim válasza:
Szép volt így, ROM telepítés közben lehúzni a gépről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!