Milyen Android appal lehet azt megcsinálni hogy egy egyszerü beírt számsort grafikon formájában rajzoljon ki?
Milyen grafikon?
Egy egyszerű beírt számsort? A grafikon kicsit több információt tartalmaz, mint egy számsor.
Ha te most elkezded írni, hogy 123456
Azt a gép száz-tizenkétezernégyszázötvenhatként fogja érzékelni.
Excel.
Én értem, de te is értsd Einstein, hogy én nem gondolat olvasó vagyok.
Na már most hibás az elmélet.
Tehát te komoly matematikai műveleteket akarsz elvégezni egy Tescos zsebszámológépen?
A bonyolult művelethez bonyolult program társul.
Önképzésről halottál? Ma már nem sok idő. YouTube, Google... segít használni Excelt.
De ha már itt vagyunk és úgy beszélünk, hogy egyszerő kettő üzenetet írunk. Neked legyen mit lepontoznod. Akkor már idézek tőled.
"megcsinálni hogy egy egyszerü beírt számsort "
"Hát nem tudom te hogy írsz be számsorokat de én el szoktam őket valamilyen módon választani. Persze lehet hogy azért mert én nem csak egy jegyű számokat használok mint te"
A válaszodban több számsorról beszélsz a kérdésben egyről. Aztán nekem támadsz, hogy te nem egyjegyű számokat használsz. Igazad van relatív mi az egyszerű vagyis egyszerü.
Tanulj meg fogalmazni, hisz nem véletlen nem válaszolt rajtam kívül neked senki.
Valami grafikus számológép kellene, de most rohadt vagyok utána keresgélni. A pc-n sincs olyan, hogy "beírsz egy számsort", kell egy program, ami azt értelmezi.
(és a "számsor" azért az kevés lesz, kellenek változók és függvény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!