Apple iphone / apple watch applikációk milyen arányban fizetősek ?
Nekem jelenleg egy samsung telefonom van, és ott megszoktam hogy az appok nagy része ingyenes , vagy van ingyenes verzió elérhető.
Appleről viszont pont az ellenkezőjét tudom. Pl apple watch applikációk mennyire fizetősek ? Watch facek ingyenesek, vagy mindegyik fizetős ? (alapból pl nem sok elérhető , de nyilván lehet ugye letölteni is) Zenehallgatás hogy van megoldva apple iphone on ? Vagy akár watch on ? Valami fizetős alkalmazáson keresztül megy csak a dolog, vagy lehet zenéket felrakni az eszközökre ? (második esetben a kompatibilitás is kérdés , mert windowsos gépem van és nem apple laptopom) stb.... valaki megosztana velem néhány hasznos tudnivalót ?
kb ugyanaz van az App Store-ban is. (van mindkét telefonom)
Sajnos az app gyártók ráálltak arra a metódusra, hogy ingyen, vagy nagyon olcsón adnak egy appot, de kb a 10-20%-a használható. a többi funkciót vagy megveszed pluszban borsos áron, vagy előfizetsz...
ez sajnos mindegyik alkalmazás boltban így van.
A zenehallgatás sehol sem ingyenes!
az más kérdés, hogy sokan letöltögetik innen-onnan és azt hallgatják.
A spotify elérhető iPhone-ra is
illetve az Aple sajás streaming szolgáltatási is tökéletes, kb ugyanazon az áron - 1599/hó, diákoknak 699/hó. szerintem tök jó ár azért, hogy egész hónapban bármit bármikor hallgathass.
a telefonra számítógépről a zenéidet az iTunes nevü programal rakhatod fel ami elérhető windows oprendszerre is.
az iTunes konvertálja az mp3-akat az iPhone által emészthető formátumra.
Mi a helyzet a gps el ? mint pl google maps?
Zenehallgatás témában pl nem fizetnek ennyit havonta, tekintve elég ritkán hallgatok zenét, amikor épp olyanom van. Tehát ha ez megoldható anéljül hogy a szökőévente egyszer zené hallgatok azért nem fizetek havonta akkor az jó.
Mi a helyzet a watch faceekkel ? Mert okosórában is gondolkozok.
Illetve apple tv ? Az tudom hogy fizetős, de ennek mennyi a havidíjja ezt tudja valaki ?
"Mi a helyzet a gps el ? mint pl google maps?"
tökéletesen működik, ma is egész nap azzal navigáltam! :)
"Tehát ha ez megoldható anéljül hogy a szökőévente egyszer zené hallgatok azért nem fizetek havonta akkor az jó."
mondom: iTunes program segítségével bármit felszinkronizálhatsz a telefonra és a Zene appban hallgathatod. Ingyé!!!!
ezt olvasd el: [link]
"Mi a helyzet a watch faceekkel ?"
vannak, működnek... mit mondjak rúluk? :D
"Illetve apple tv ?"
kiváló teknika, jó játékra, filmezésre, stb.
"Az tudom hogy fizetős, de ennek mennyi a havidíjja ezt tudja valaki ?"
olvasni: [link]
ha új készüléket veszel jár hozzá 1 év Apple TV+ előfizetés!
Iphonera váltottam 1,5 hete Samuról a nagyon jó döntés volt, számomra az Ape maps is jobb mint a Google.
Elmész a Mediaba vagy Istyle és kipróbálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!