Melyik telefon jobb? (lent a szavazásban. És kérdésem hogy ez cikk igaz (lenti részbe cikk)
Nekem Xiaomi van, és most szeretném cserélni szintén Xiaomi-ra csak újabbra (MI 9T). Nekem most egy redmi note 5 plus van és én nagyon szeretem. Szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú telefon valaha. A MIUI rendszer véleményem szerint az egyik legjobb, de van akinek nem jön be. Rengeteg olyan plusz funkciója van, ami pl. egy Samsungban nincs benne. Szóval szerintem ha egy jó telefont akarsz, de nem akarsz százezreket költeni vegyél egy Xiaomi-t!
Xiaomiban Szerintem a kamera egy átlag felhasználónak teljesen megfelelő. A telefon maga nekem alumíniumból van. A hangzás közepes hangerőig teljesen elfogadható.
Ha esetleg nem ismered az AnonimInc. nevezetű tech youtube csatornát, nagyon ajánlom. Sok Xiaomival foglalkozott már és szerintem korrekt kritikákat mond.
Saját tapasztalat csak, de sose csalódtam a Samsungban.
Mai napig működik a nagyon régi "első" szériás "okos" telefonom is, még talán 2012-ben kaptam.
Bár az nagyon vastag "okos" telefon :D
Nekem a Samsung bejön, de a legolcsó kategória biztos, hogy rosszabb abból is :D
A kamerája kicsit gyengébb, viszont hosszú élettartamúak tudnak lenni.
5: informatikusként kicsit jobban kellene átlátnod az "összegányolt" rendszert. Ha valóban ennyire jó vagy a szakmádban, tudnád, hogy a miui rendszer is egy sima android, amit te magad is optimalizálhatsz, ha akarsz, nekem Redmi 8T van, kicsit "optimalizáltam" magamnak, egy egyedi rendszerrel és jobb lett a memória kihasználása, nincs akadás, lag, stb. Mondjuk a gyári miui 11 se volt rajta túl rossz, de ha már megtehetem, mivel én is informatikus vagyok, csak szerintem kicsit régebb óta... És igen, ár-érték arányban verhetetlen a xiaomi. Csak úgy mondom, hogy a bérlőm P30-a 150+-ért csak egy picivel jobb képeket csinál, de ezzel a rendszerrel sebességben megeszi.
Písz.
Egy másik informatikus, aki az androidot is tudja használni.
"Melyik telefon jobb?"
Én a szavazásban csak három márkát látok, telefont egy darabot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!