Vészhívás blokkolás androidos telefonon. Lehetséges ?
Kisgyereknek szeretném odaadni a régi androidos telefonom SIM kártya nélkül. Nem szeretném ha játék közben véletlenül felhíná a 112-t.
Van lehetőség a telefon rész teljes blokkolására ?
A telefon könyvből töröld a segélyhívó(ka)t!
Milyen esélyel fog, pont két egyessel kezdődő és egyből kettessel folytatódó számot beírni?
A barátom kisfiának sikerült. Abban a telefonban sem volt se SIM kártya se telefonkönyv.
Csak meséket akarok feltölteni a gyereknek a telefonra, de hát amilyenek a gyerekek folyamatosan babrálják.
#2-es vagyok
Ha csak meséket akarsz és néha egy kis játék is belefér, akkor vegyél olcsón tabletet neki. Arról nem tud hívást indítani és korlátozni is tudod hogy melyik applikációkat használhassa + azt is beállíthatod mennyi ideig tudja használni. Szóval szerintem ezzel jobban járnátok. Úgyis közeleg a karácsony majd, gondoljátok meg.
#4 És mi történt barátodéknál?
Nyílván náluk rohadt kellemetlen lenne újra.
De igaz játékelmélet, és nem statisztika az írányadó. De akkor sincs sok esély rá.
Bár én már nem egyszer dobtam hétszer vagy többször hatost egymás után.
Mi történt ?
Nem győztek elnézést kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!