Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hagyományos mobiltelefont...

Hagyományos mobiltelefont tudok ajánlani?

Figyelt kérdés
Üdv! Tapasztalatok alapján milyen hagyományos (nyomógombos) butatelefont tudnátok ajánlani, ami tudja a 4G hálózatot kezelni? Nokia kizárva. Köszi!

#telefon #4G #nyomógombos mobil
2020. aug. 14. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk arra se nagyon latok magyarazatot, hogy 'Nokia kizarva'. Nyomogombosbol nemigen kapsz mast, ami 4G-kepes lenne, talan valamelyik CAT tudja.
2020. aug. 15. 20:00
 12/18 A kérdező kommentje:

11: a "nokia" (ami már rég nem az, csak a neve), saját és ismerősök tapasztalatai miatt lett kizárva.

Kérem újra, olyan ember írjon, aki értelmes választ tud adni. Kötekedést nem kérek többet.

2020. aug. 16. 00:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Én most nem nagyon vagyok tájékozott mobiltelók tekintetében; de nekünk van itthogy egy Panasonic telónk; na, és szóval az szerintem jó, én elégedett vagyok vele.
2020. aug. 31. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
*panasonic nyomógombos, tölteni kell, nekünk a vezetékes számunkra van bekötve; szerintem jó készülék, szal talán jók a mobiljai is; ez nem kifejezetten mobil, de odébb is lehet vinni, szal:)
2020. aug. 31. 17:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Panasonic, vezetékes számmal, odébb lehet vinni: cordless telefon. Ez nem mobil. Régen jók voltak a Panasonic mobilok, most nem nagyon hallok róluk. De köszi az ötletet, utánanézek.
2020. aug. 31. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
13. és 14.vagyok,nem vagyok olyan jártas márkák tekintetében,de most hirtelen eszembe jutott,hogy hátha van még az Alcatelnek is, meg esetleg a Tescomobilnak, Molmobilnak. Én ezeket sem ismerem, de még asszem akkor ezek között is szét lehetséges nézni. :):) ilyen volt,hogy utánírtam hogy xy mobil nyomogombos telefon. Tudtam én, hogy tudok még fajtákat:) [De amúgy nem ismerem őket tehát;nekem régen volt egy Samsungom, aztán most Nokiám van, azokat ismerem; de a Samsung már pl nem gyárt nyomógombosat, ha jól tudom, mert nemrég én is néztem, én Samsungot szerettem volna; mert nagyon szerettem ami operációs-rendszer (?)??) vagy mi ez, rá volt telepítve;de szóval abból meg már nyomógombost nem találtam. De mindegy; nekem most ez úgyse aktuális:)
2020. szept. 1. 18:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Aliexpressen láttam nemrég hagyományos Samsungot. Új, de gombos.
2020. szept. 1. 18:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat. sikerült pár telefont kiválasztani, most már csak a majdani használón múlik, melyik lesz megvásárolva. Aki segített, tanácsot adott, mindenkinek ment a zöld :)
2020. szept. 1. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!