A képernyőt lefotóztam azt nem tudom elküldeni imgurral,sem képküldéssel,vagy azt nem is lehet?
Figyelt kérdés
#Imgur, képfeltöltés ,képküldés
2020. aug. 13. 11:01
1/5 anonim válasza:
De, lehet. Imgur-on tallózd ki azt a képet, amit készítettél, és töltsd fel. Aztán a kapott linket másold be oda, ahova szeretnéd, és elfogják érni azok, akiknek küldted.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem sikerül képernyőképet elküldeni sehová.
4/5 anonim válasza:
Mi lehet a gond?
Bocs a bekérdezésért.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy olyan formátumban menti a képernyőképet, amit ezekre az oldalakra nem enged feltölteni. A megoldás erre az, hogy át kell alakítani jpg-re például és azt már bizonyára lehet.
Valami alapszintű képszerkesztő minden telefonon van(maga a Galéria, vagy bármelyik képnézegető), abban megnyitva aztán elmentve(akár bármi módosítás nélkül is), már megfelelő lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!