Samsung Galaxy S10 vagy Huawei P30 Pro?
Sziasztok!
A kérdésben szereplő 2 telefon közül tudok most választani.
Nézegettem az adataikat, de nem tudok dönteni, segítség kellene. :)
Ami nekem fontos:
1, bírja az akksija (talán ez a legfontosabb)
2, szép képeket készítsen (munkához szükséges lenne)
3, ne lassuljon, ha több alkalmazást használok egyszerre (viber, messenger, gmail, net).
Alap felhasználásra lenne (fényképezés, videózás, facebook, viber, messenger, 1-2 játék), ezen is dolgoznék de ez kimerül a Gmail használatában, a munka nagy részét gépen végezném.
Köszönöm!
Huaweit a büdös életben nem vennék, egy megbízhatatlan kínai márka. Kamerában nincs jelentős különbség, kivéve a videó felvételt, abban tönkre veri az S10 a huaweit.
A huaweinek az akksija valószínűleg jobban bírja, mivel nagyobb, de ugye maga a telefon is nagyobb.
2
mitől megbízhatatlan? XD Kiváncsi lennék ez miben jelenik meg szerinted, ugyanis nekem sokadig Huwaeiel nincs problémám, ellenben 1 samsungom volt, és egy rakás szar volt :D
Kiberbiztonsági szempontból nem megbízható, amióta az Android is kiállt mellőlük azóta végképp nem bíznék a kínaiakban. Nyilván a többi is megfigyelhet, de a kínaiak egy külön kockázat ebben a formában.
Lehet, hogy jobb volt, a kérdés hogy melyik samsungot melyik huaweihez hasonlítod. Ez kicsit olyan, mint amikor valakinek van egy 30 ezres Alcatelje, kap egy iphone-t és ódákat zeng róla, hogy mennyivel jobb, nyilván azt elfelejti mondani, hogy az egyik 30 ezer a másik meg 300 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!