Sony Ericsson Xperia X10 vagy LG Arena?
Figyelt kérdés
ez között a 2 teló közt gondolkodok....az xperiát meg tudnám venni a t-mobilenál előfizusan 30 ezres kezdőrészlettel, vagy rendelnék netről egy új kártyafüggetlen Arenát 50-ért...melyik éri meg jobban? melyik teló a jobb, megbízhatóbb??? segítsetek lécci fontos lenne mert tényleg nem toom milyet vegyek :(2010. aug. 4. 16:19
1/8 anonim 

válasza:

Ha már okostelefonokról beszélünk (Xperia az biztos az) inkább iPhone 4. Megéri.
2/8 anonim 

válasza:

szeretem mikor vki 50körül keres mobilt és beajánlanak ilyen iphone 4-et:) semelyikőtöknek nem jutott eszébe hogy esetleg neagyjisten nem azért nem kérdezte ezt is mert mondjuk az nem megfelelő árkategóriában van?:D
a kérdésedre: én xperiát választanám, az arena zárt oprendszerrel van, nálam az hátrány. viszont arról is jókat hallottam, de nem okostelefon.
3/8 anonim 

válasza:

Ugyancsak a Sony Ericsson X10- et választanám..
5/8 A kérdező kommentje:
én is hajlok a sony felé az egyetlen bajom vele h elég csúnya szegény.....olyan szögletes és ráadásul egy nagy "tégla"....nem épp egy nőies telefon...
2010. aug. 4. 21:33
6/8 anonim 

válasza:

én arénát vennék, mert nagyon tetszik. lehet hogy az x10 a jobb, de akkoris, nekem az LG.
7/8 anonim 

válasza:

Xperia x10! :)
Szerintem pedig nagyon szép teló :) Ha nem tetszik, akkor x10 mini [pro] :D
Amúgy én is lány vagyok, de attól szerintem még szép =)
8/8 anonim 

válasza:

Nekem is tetszik az X10(én is lány vagyok):)
Lehet olyat vezsek de gondolkodom még az xperia arc-on,ill a neo-n:)de m,ajd mglátom még:)
SZóval szerintem ez a kettő küzül X10...
LG-t szerintem egyáltalán ne vegyél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!