Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan alkalmazás okostelef...

Van olyan alkalmazás okostelefonra, ami a névjegy első betűje alapján keres?

Figyelt kérdés
Tehát ha beírok valamit a keresőbe, akkor először azokat dobja ki, amik azzal a betűvel kezdődnek, és csak utána a többi találatot.

2020. aug. 11. 12:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt inkább hagyjuk :D

Nyilván azért kérdeztem úgy, ahogy, mert az általam (vagy bárki által) használni kívánt telefon NEM így működik. Vagyis egy olyan, számodra alternatív megoldásra lenne szükségem, ami ugyanazt csinálja, mint az általad ismert összes telefon, csak egy olyan telefonon, amin mégsem azt csinálja.

Egy másik telefon gyári alkalmazását viszont nem tudom átrakni arra a telefonra, amin kéne, hogy legyen ilyen funkció, ezért volt szükségem olyanra, amit le tudok tölteni a Play-ből.

2020. aug. 14. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!