Nem játsza le a zenét!?
Figyelt kérdés
VAn egy LG GS290- telefonom, egy időben a zenéket szépen lejátszotta, most ha be akarom nyomni a zenét, akkor elkezd gondolkodni nagyon sokáig.2010. aug. 4. 15:58
1/9 anonim 

válasza:

Az enyém akkor csinálja ezt, ha sok rajta a zene, vagy úgy általában kicsi a szabad memória, aztán be van lassulva emiatt...
2/9 A kérdező kommentje:
mert a videó mappában most vannak ilyen fura mappák, meg fura fájlok, amiket nem lehet törölni:S
Átfuttattam gépen vírustkeresést, nem írja vírusnak
2010. aug. 4. 16:02
3/9 A kérdező kommentje:
azzal mit lehetne csinálni?
2010. aug. 4. 16:16
4/9 anonim 

válasza:

Hát ha a kevés tárhely a baja, akkor törölgess ezt-azt 8amiket nem lehet törölni, azok általában nem is nagyok), de zenék közül kitörölheted azokat, amiket épp nem hallgatsz, és igyekezz csak az aktuális kedvenceidet a telón tárolni.
5/9 A kérdező kommentje:
épp ez a baj! 1 zenét raktam rá és már 2 órája bevan fagyva:S
2010. aug. 4. 16:19
6/9 A kérdező kommentje:
2 gigás Memória kártya van benne, olvastam hogy ha nagy van benne akkor akadozhat, de azt mondták 2 giga még nem árt neki.
2010. aug. 4. 16:25
7/9 anonim 

válasza:

Ja! miért nem ezzel kezdted! Hozzávaló memkártáyt tettél bele? 2 óra gondolkodás, meg befagyás az már gáz. Kapcsold ki. ha nem lehet, akkor vedd ki az akksit, várj egy kicsit, majd kapcsold vissza és próbáld újra az egészet. Ha akkor se megy, akkor besz@rt a telód.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen Micro SD-Micro SD ez megy bele ez van benne, memó kártya nélkül szépen megy, akkor lehet a memó kártya túl nagy neki?
2010. aug. 4. 16:42
9/9 A kérdező kommentje:
meg van oldva! kivettem a memória kártyát és működik, igaz így cask 6 zene fér rá, de IStenem:D
2010. aug. 4. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!