A Wishről rendelt telefonon van magyar menű? Ha nincs meg lehet csináltatni?
Ha magyar nincs is, angol biztosan van, fordítóval csak megoldod, aztán belejössz, alap szavakat kell csak megjegyezned.
Mondjuk tényleg vehetnél valami megbízhatóbb helyről.
Öreg hiba Wish-ről telefont rendelni. :D Nagyon csekély az esély arra, hogy nem egy gagyi klónt fogtál ki.
Lehet, hogy nagyon csábítóak az árak az oldalon, de sokszor még annyit sem érnek azok a holmik. Speciel én wish-ről 1000 forintnál nagyobb értéket még nem rendeltem, bár nem is tervezek igazából.
Nem szabad onnan mobilt rendelni, tele van gagyi klónokkal, egy ausztrál Youtuber ilyenekkel foglalkozik, egyiket sem szabad megvenni, ezt már egy párszor elmondta:
https://www.youtube.com/channel/UCXL7BeoLvnObB0riYv5qwSg/vid..
A Wish-en lévő telefonok kb. 90%-a klón, a leírt specifikációk negyede sem igaz! Telefonokkal a Wish úgy átver, ahogy nem szégyelli! Szuperolcsó árakkal kecsegtet, ami csak reklámfogás, lehet hogy a leírásban 8 magos Snapdragon és 4 GB ram, de a burkolat alatt csak 4 magos MediaTek és 1 GB ram van, ezért olyan olcsó! (Ez csak egy példa)
Meg ahogy írták előttem, nem csak a magyar menü kérdéses, de a hálózat sem biztos, hogy kompatibilis az itthonival!
De ugye nem az a tavalyi kiscsaj vagy, aki ugyanezek miatt aggódott, csak mert "ugyanaz a telefon Wish-en 10-20 ezerrel olcsóbb!", és amikor fel akartuk nyitni a szemét, akkor vitatkozott és hisztizett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!