Mondanál hasonló telefont?
Figyelt kérdés
Sony ericcson k850hez hasonló kellene csak újabb! Kinézetre nem muszály inkább a kamera a fő!2010. aug. 4. 13:50
2/13 A kérdező kommentje:
Hát legfontosabb a tudás de azon belül a kamera! Kinézetre annyi hogy ne legyen érintőképernyős ne legyen szét nyithatós vagy csúsztathatós! Szóval az az egyszerü! Jó minőségű legyen a fénykép és a videó!
2010. aug. 4. 13:59
3/13 bp1985 

válasza:

nokia 6700, nokia 6303 (hiába 3mpx, elég szép képeket csinál), sony ericsson c901
4/13 anonim 

válasza:

c902,elm.
Ezek egy szinten vannak,de a k850 az egyik legjobb fotósmobil a sony ericsson candybar mobiljai közt.
5/13 A kérdező kommentje:
Na végre valaki aki dícséri a k850-et! Mindik csak szidják nekem meg az tetszik rohadtul!
2010. aug. 7. 10:24
6/13 anonim 

válasza:

Nekem volt:a kamerája nagyon jó,szép dizájnos,gyors,és zenére nagyon jó:kib*szottul hangos.
7/13 A kérdező kommentje:
:D de jó! Már csak az a baj vele hogy nehéz találni! DE ha minden jól megy 17.én meg birom venni! :D
2010. aug. 7. 12:41
8/13 anonim 

válasza:

k850 ezt már a kinézete se miatt vennem még
9/13 A kérdező kommentje:
Na azt nem értem mi a baja a kinézetével mindenkinek! Szerintem az a legszebb benne! Mi bajotok vele?
2010. aug. 7. 21:39
10/13 anonim 

válasza:

Már a közepén aza kocka-tégla alak nem tetszik hívást felvevő gombok túl kicsik ez leginkább a bajom a kinézetével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!