Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5110-es telefont hogyan...

Egerecske kérdése:

Nokia 5110-es telefont hogyan tudnék függetleniteni legegyszerübben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Legegyszerűbben(ha nem számít a pénz és legálisan akarod) akkor beviszed a szolgáltatódhoz ott feloldják a hálózati zárást.

Ha 2-3000 forintból szeretnéd megúszni és nem muszáj legálisnak lennie akkor a legtöbb telefonboltban megoldják.

Vehetsz esetleg úgynevezett turbo sim-et ami legális és nem is avatkozik bele a telefon szoftverébe. Ezzel valójában nem függetleníted a telefonodat de mégis használhatsz bármilyen sim-kártyát.

Laci

2010. aug. 4. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Laci köszi a választ, valojában olyant keresnék amivel pl kód beirásásval függetlenitjük a telefont! Pénzt nem igen szánnék rá , szerintem az egész telefon nem ér annyit! Van turbó simem is, de az meg öcsémnél használatban van jelenleg nála!
2010. aug. 4. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen megoldás is.... most nézem 5110-es ről beszélünk! Ezer bocs nem figyeltem.

Ez nem mai telefon! Volt nekem is ilyen még 99'-ben.

Ezt én is meg tudom oldani neked! Kell ez imei száma meg, hogy milyen szolgáltató függő! De akár te magad is meg tudod oldani itt [link]

Laci

2010. aug. 4. 15:22
 4/7 A kérdező kommentje:
ok köszi, a segitséget,, megprobálom ezzel amit mondtál :)
2010. aug. 4. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
A kapott kódott , hová és hoygan kell beirni?
2010. aug. 4. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A kapott kód használata: Távolítsd el a SIM kártyát a készülékből és kapcsold be. Itt kell beadni a kódot a fő képernyőn "p" betűt úgy csinálsz, hogy a csillagot megnyomod 3 szor a "w"-hez pedig 4 szer Ne felejtsd a SIM kártya ne legyen benne! Ha beírtad a kódot SIM restriction off szöveget látsz vagy ennek a telefonod nyelvének megfelelő változatát. Ebben az esetben a hálózati zárást sikeresen eltávolítottad! Code error szöveg jelenik meg ha rosszul adtad meg a kódot. A feloldás nem visszavonható illetve nem állítható vissza. Ezen kívül tudni kell, hogy ilyen kódos próbálkozásra 5 lehetőséged van utána kóddal nem lehet feloldani a telefont csak kábellel. De ha odafigyelsz nem fogod elrontani 1 szer sem! Sok sikert!

Laci

2010. aug. 5. 08:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,, szerintem menni fog :)
2010. aug. 5. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!