Ha megosztom a korlátlan közösségi oldalas netemet, akkor a másik telefonon is korlátlan lesz?
Figyelt kérdés
Olyan havidíjas csomagban vagyok, amiben a közösségi oldalak használata korlátlan. Hogyha én megosztom a netemet, és egy másik ember ugyanúgy mondjuk instagramozni fog vele, akkor az neki is ugyanúgy korlátlan lesz, vagy az internetmegosztás egy külön kategóriába tartozik a netfelhasználásnál? Bocsi, ha hülye a kérdés.2020. aug. 4. 20:43
1/6 anonim válasza:
Korlátlan lesz. A szolgáltató nem tudja, hogy a telefonod nyitja-e meg, vagy valami másik eszköz mögötte, csak azt látja, hogy a telefonodról mint végpont olyan szerver felé megy adat, amit nem kell számolnia.
2/6 anonim válasza:
Kieg: De óvatosan a netmegosztással! Csak magadnak oszd meg, másokat ne engedj rá! A szolgáltató honlapjára ha saját mobilnettel mész fel, beazonosít és jelszó nélkül tudsz rendelni szolgáltatásokat. Mivel nem tudja, hogy te vagy az vagy valakinek megosztottad, ha az illető rámegy a megfelelő oldalra, a tudtod nélkül tud neked szolgáltatásokat rendelni, már csak azután tudod meg mikor jön az SMS, hogy sikeresen bekapcsolták, ami azt is jelenti, hogy ki van számlázva.
3/6 A kérdező kommentje:
Igazából saját magamnak szeretném majd megosztani, csak más készülékekre, ezért gondoltam, hogy akkor remélhetőleg nem kell majd mindenre külön megvenni a dolgokat. Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. aug. 4. 21:23
4/6 anonim válasza:
"Mivel nem tudja, hogy te vagy az vagy valakinek megosztottad, ha az illető rámegy a megfelelő oldalra, a tudtod nélkül tud neked szolgáltatásokat rendelni, már csak azután tudod meg mikor jön az SMS, hogy sikeresen bekapcsolták, ami azt is jelenti, hogy ki van számlázva."
hogy a búbánatba ne tudná????
ki lehet próbálni, wifire kapcsolódva egy Telekom app sem fog automatikusan beléptetni, ha előtte ez nem volt beállítva a kapcsolódó eszközön
5/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, nem korlátlan ilyen esetben, mert nálad a hotspot eszi a netet és nem a közösségi média.
6/6 anonim válasza:
Nem lesz korlátlan. Adatforgalmat fogja számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!