Huawei P40 lite vélemények?
Sziasztok!
Mielőbb új telefont kéne vennem, mert a mostani kezd tönkremenni. Néztem ezt a telefont, amit fent írtam, és megtetszett. Tényleg nincs benne Google Play áruház? Ha igen, akkor rá ilyen fontosabb dolgokat nem is lehet tenni? Mint pl Chrome, Messenger stb?
18 l
Nincs google play, és mindent amit ott kell letölteni ellehet felejteni.
Jogtiszta alkalmazás kevés van rá..
Akkor inkább P30 szériát válaszs
Szia!
Igen, sajnos tényleg nincs rajta a Google féle Play áruház (sem más Google szolgáltatás).
Persze a legtöbb helyettesíthető mással.
Gmail-a gyári levelező,
YouTube-YouTube Vanced (még jobb is, mint a gyári YouTube),
Facebook cuccai (Facebook, messenger, Instagram, Whatsapp) simán felmennek APK telepítésével, pont úgy, mint a Viber.
Alternatív alkalmazás áruháznak ott van az Apptoide.
A Chrome-al nem tudom, hogy mi a helyzet, mert egyesek azt mondják, hogy fenn van, mások meg azt, hogy nincs, de az is helyettesíthető sok mindennel.
Ami talán nem helyettesíthető, az a Google Drive, a Google fotók, és a Google térkép.
Nem tudom, miért lett lepontozva, mert az ötösnél van a pont.
Aki viszont nem élvezi, hogy bütykölheti otthon a telefont, az tényleg ne vegyen ilyet.
Ne vegyél olyan telefont, amit nem támogat a google. Én megpróbáltam google mentesíteni a telómat többször is, de mindig találok olyan alkalmazást, ami hiányolja a google szolgáltatásokat. Instabilan vagy sehogy nem működik nélküle. Pár nap után megunom. Nem én vagyok a telefonért, hanem az értem.
A P30 tavalyi modell. Passzolom, hogy hány évig támogatja a Huawei. Talán 3 - 4.
Truplee megölte a Huawei-t, legalább is kínán kívül semmit sem érnek a telefonok Google nélkül. Hiába tudsz pár alkalmazást helyettesíteni mással, az alapszolgáltatások is kellenek.
P40-et csak az vegyen, aki telefonáláson és fotózáson kívül másra nem használja a telót.
#8 A böngészéssel is gond van?
Térkép milyen rajta?
Azért kérdezem, mert van sok ismerösöm, aki erre a négy dologra használja csak a telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!