Ezt a kijelzési hibát mi okozhatja régi Nokiánál?
Kijelzőprobléma?
Szalagkábel?
Netán az alaplap cseréje oldaná meg ezt a gondot?
C5-ös telefon egyébként.
:D
Nehogymár sajnálj 5000 forintot egy új nyomógombos vagy egy 10.000-es okostelefonra
Ennek a megjavittatása már úgyis lehetetlen mert régi vagy olyan drága lenne, hogy annak az árából már símán veszel egy új mobilt
Mégis miből gondolod, hogy javíttatni szeretném, és nem saját kezűleg kicserélni benne egy cserélhető részelemet? Donort fillérekért tudok szerezni, alaplaphiba vagy arra integrált alkatrész hibája esetén viszont számtalan okból maradna így, hibásan.
Szimplán lusta vagyok szétcsavarozni és nagyítóval sértetlenséget vizsgálni, amit valószínűleg úgy sem találnék, ezért kérdezek itt.
Mellesleg ez még egy Symbian-os telefon, amin fut egy nem túl régi Opera Mini, kétlem hogy a mai butafonokon lenne bármilyen webböngésző...
Motorola Fire XT311
Böngésző: WAP 2.0/xHTML, HTML
12 000 Ft-tól
6 De miért nem veszel magadnak egy normális okostelefont?
30.000 körül már lehet kapni olyanokat amiknek már jobb kamerája van meg lehet rajtuk internetezni is
Nem olyan nagy pénz az a 30.000 Ft te meg itt szenvedsz egy 100 éves telefonnal
"Mai butafon" kijelentésem után te linkeltél egy 9 éves okostelefont...
Van egy éves okostelefonom is, de most itt nem ez volt a kérdés.
Jó hát én csak jót akartam, hogy kis pénzből tudj telefont venni meg az internetezési szokásodat se hagyd el, bocsánat
De ha van egy 1 éves okostelefonod akkor meg mit szenvedsz ezzel a régi xarral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!