Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon a Samsung...

Milyen telefon a Samsung Galaxy A20E?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Telefon vásárlás előtt állok és ezt a telefont szemeltem ki. Átlagos felhasználásra kellene, mert tönkre ment a mostanim és már alig működik. Élőben is láttam, nekem tetszik.Főleg a színválaszték is. Műszaki adatai nekem pont megfelelnek. Akinek esetleg ilyen telefonja van, az megosztaná milyen élményeket tapasztalt vele? Meg, hogy meddig lehet bővíteni sd kártyával, mert azt nem láttam sehol. :/

2020. aug. 2. 14:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
általános használatra tökéletes!!! Néha egy kicsit lassú.
2020. aug. 2. 14:44
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem rossz. Igaz ma már nem olyan jó vásár, mint tavaly. Kamerában viszont elég jó.

A kijelzője pwm-es, szóval ha nem bírod a villogást, akkor nem lesz jó.

2020. aug. 2. 14:44
 3/14 A kérdező kommentje:
nem is villogásra kell nekem egy telefon. Hanem hívásokra, fényképezésre, és átlag telefon használatra. :) meg sok pozitiv véleményt láttam erről a telefonról és végülis egész kényelmes volt kézben is. Csak valamit nem vettem észre mikor nézegettem, azt hogy van menüje? mármint ez olyan hogy minden app a homescreenen van? vagy van rendes menüje is csak nem jöttem rá hogy kell odajutni :D.
2020. aug. 2. 15:03
 4/14 A kérdező kommentje:
ja mármint úgy villogás bocsfélreértettem :D...
2020. aug. 2. 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Van rendes menüje!
2020. aug. 2. 15:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! akko nem jöttem rá hogy kell odamenni :D.
2020. aug. 2. 15:16
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Xiaomi redmi note 9 v note 9 pro jobb lenne minden szempontbol
2020. aug. 2. 15:41
 8/14 A kérdező kommentje:
Nemvolt még xiaomim és inkább samsungos vagyok, de köszi a tippet.
2020. aug. 2. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
A samsung egy hulladek a xiaomihot kepest de oke.
2020. aug. 2. 15:57
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es ez a te vééleményed szerintem a samsung egy remek telefon. Ízlések és pofonok. Xiamoi még nem volt a kezemben így nem tudok róla véleményt alkotni. Évekig samsungom volt régebben és semmi gond nem volt vele.
2020. aug. 2. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!