Olyan előfizetésem van hogy havi hat giga net és korlátlan Facebook. van olyan app ami képes számolni a net használatot de ugy hogy Facebookra nem számol csak minden másra?
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 23:54
1/7 anonim válasza:
Android ezt alapból tudj már ha kicsit újabb telefonról van szó.
2/7 anonim válasza:
Szolgáltatódnak is kéne legyen valami online felülete ahol csekkolhatod az adatforgalmad.
3/7 A kérdező kommentje:
Jobb ha fent mutatja a statusz sorban. Uj telefon vafonat uj, nem csak a gep a tipus is. Xiaomi redmi note 9 pro. Hogy erem el benne ezt funkciot? Amugy telekom. Naluk hogy tudom megnezni?
2020. aug. 2. 07:46
4/7 A kérdező kommentje:
Azt betudtam allitani h lassam mennyi van hatra de egyenlore a facezest is levonja
2020. aug. 2. 07:47
5/7 A kérdező kommentje:
Azert lrnne jo egy inteligens app mert az esetleg szolni is tudna mikor vagyok wifin mikor nem. Pl. Kep video fel le tolteskor megkerdezne biztos h akarom hisz nem wifin vagyok.
2020. aug. 2. 07:48
6/7 anonim válasza:
telekom alkalmazás - ha telekomos vagy.
az írja mennyi van vissza és pontosan azt látod hogy mennyi van vissza, nem számolja amiket nem kell neki számolni.
gondolom más szolgáltatóknak is van hasonló appjuk...
7/7 A kérdező kommentje:
Letoltottem s nem latom. Hogyan kell elohozzni?
2020. aug. 2. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!