Samsung vagy Iphone?
Az olcso Samsung nincs egy szinten az iPhone-nal. Az a Samsung, amelyik egy szinten van vele, az ugyanannyiba is kerul. Innentol kezdve lenyegtelen, ha JO, gyors, nem lefagyo telefont akarsz amit evekre tervezel venni, ugyanannyiba kerul, mindegy a marka.
Az iPhone lehet penznyelo, ha valaki minden evben megveszi a legujabbat, amugy meg a 6S-em teljesitmenye ugyanolyan, mint anno amikor kijott es megvettem. (Azota 8-at hasznalok, szimplan mert jo deal volt csomagban es szerettem volna egy nagyobb tarhellyel rendelkezo telefont, de ha anno nem 16GB-set vettem volna a 6S-bol, ma is azt hasznalnam.)
Szia!
Én a helyedben Samsungot vennék.
Én most vettem először iPhonet (új DE), de nekem nagyon bevállt. Kicsi telefont akartam, illetve az Apple pay nagyon kényelmes. A rezgés kifejezetten tetszik, más telefonba még sose figyeltem fel arra, hogy milyen jó érzés. Az IOS is jobban bejön, mint az android.
Menj el egy media marktba és próbáld ki mindkét telefont.
ha azt nézzük hogy 11 pro max vagy s20 ultra és mindkettő 512 gb akkor csak 4 ezer forint különbség van
ez a jelenlegi legjobbak ennél a két gyártónál
szóval itt tényleg az dönt h ios vagy android
melyiknek tetszik jobban a kamerás lehetőségei meg a kamera színek
és ilyen fontosabb dolgok
nekem az ios jobban tetszik mint az android és mindkettőt használom
és a kamera színek is jobban bejönnek iphone nál
szóval nálam egyértelmű
azért írtam oda h 4 ezer forint különbség van, nehogy azt írkálják h a samsung milyen olcsó , de látom erről lekéstem
6-os.
Mire használod hogy tetszik a rezgés? :D
Bocs, de nem hagyhattam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!