Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok hívást kezdemé...

Danihunxd kérdése:

Miért nem tudok hívást kezdeményezni és fogadni?

Figyelt kérdés
Eladtam a telefonomat és még az új nem jött meg,ezért egy régebbi telefonomat(Samsung Galaxy S5 mini)használnám.Egy baj van,hogy telefonálni nem tudok vele.Beraktam a SIM kártyát érzékeli is,PIN kódot kérte,elfogadta.Majd megpróbáltam vele telefonálni és nem történik semmi,tehát nem cseng ki csak hosszab idő után kiírja,hogy hívás vége.Ha engem próbálnak hÍvni akkor hangposta van.

#hívás #Hívás kezdeményez
2020. júl. 31. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

akkor szokott ilyen lenni, amikor a készülék le van tiltva

ki lett fizetve? használtan vetted?

2020. júl. 31. 18:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt még régebben édesanyám használta és kb 2év után most lett elővéve megint,hogy amíg meg nem jön az új addig legalább tudjak telefonálni.Le tiltva nem hiszem,hogy le van mert volt 1x egy alkalom amikor tudtam vele hívni de utánna megint nem jó.Fogalmam sincs mi lehet a baja
2020. aug. 1. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!