Iphone 7es-et ha függetleníteni szeretném interneten keresztül akkor az után ha most Telekomos vagyok működne telekomos kártyával és / vagy külföldi kártyával?
Figyelt kérdés
Ha utazok egy hónapra megyek külföldre és nem szeretnék ezért másik telefont venni. Arra gondoltam a mostani telefonomat ami telekom függő azt függetleníteném és ha megyek külföldre akkor az ottani SIM kártyát tenném bele. Ha itthon vagyok akkor meg az itthonit. Mi erről egy nálam hozzá értőbbnek a véleménye? Működőképes lenne vajon?2020. júl. 28. 16:03
1/5 anonim válasza:
Fuggetlenites utan barmilyen SIM-et rakhatsz bele.
3/5 anonim válasza:
olyan lesz mintha boltban vetted volna - nem a telekom boltjában :D
5/5 anonim válasza:
ha nem rögtön megjelenéskor vetted, jó esély van rá, hogy független
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!