Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki rendelt már a 220 voltról?

Valaki rendelt már a 220 voltról?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy telefont,és felek hogy kamu az oldal,mert nem nagyon ismerem.

2020. júl. 27. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég ismert és biztosan gyártói garanciát adnak, nem sufni cégről van szó.

Szóval bátran vehetsz onnan bármit.

2020. júl. 27. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hát hogy most mi van azt nem tudom, de évekkel ezelőtt többszázezer forintos fényképezőgép objektívet rendeltem az megjött rendesen és eredeti volt és azóta sincs semmi baja.

és a többi sok apró kis rendelésem is simán megjött és működik azóta is.

a számítógépemet amiről most írok azt is ott vásároltam személyesen a westendben lévő boltjukban. ezzel sincs gond.

szóval nekem nincs velük negatív tapasztalatom.

2020. júl. 27. 21:29
 3/8 anonim válasza:
100%
én is rendeletem, rendben volt.
2020. júl. 27. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Korrekt a bolt bár sok a laikus alkalmazott, én csak személyesen veszek át drága holmit.
2020. júl. 27. 21:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Úristen,nagyon köszönöm hogy ilyem hamar válaszoltattok. Akkor megis rendelem
2020. júl. 27. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Többször voltak az "Ország boltja". Megbízhatóak.
2020. júl. 27. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Rendeltem, meg is jött. Amúgy nagyon egyszerű megállapítani, hogy nem kamu: Van kiírva cégnév adószámmal és cégjegyzékszámmal, így ellenőrizhető, hogy nem kamu cég van mögötte, hanem működik. Van e-mail cím és telefonszám is. Nem utolsó sorban pedig elfogadják a bankkártyás fizetést, nem csak előreutalást.

Akkor gyanúsan kamu egy webshop, ha:

- Nincsenek cégadatok, vagy ami meg van adva nem létezik, felszámolják, stb.

- Nincs megadva közvetlen telefonszám és e-mail cím (a lépj velünk kapcsolatba form nem e-mail cím, nem baj ha van, de kell lennie közvetlen e-mail címnek is).

- Ha csak előreutalással lehet fizetni. Az utalást ugyanis nem lehet visszacsinálni, ha egyszer megvan a pénzed leléphetnek vele. Az utánvét se jobb, mert csak annyi a garancia, hogy kapsz valamit. Hogy mi van a csomagban azt csak fizetés után tudod meg. A tuti a bankkártya! Az is előre fizetés, de ha gond van, azt vissza lehet fordítani. Ezért ahol elfogadják, jó eséllyel meg is kapod amit rendeltél, de ha mégsem, semmi baj, visszakapod a pénzed.

2020. júl. 27. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendeltem is többször, és személyesen is voltam már nem egyszer az egyik üzletükben. Jó bolt.
2020. júl. 27. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!