Valaki rendelt már a 220 voltról?
Elég ismert és biztosan gyártói garanciát adnak, nem sufni cégről van szó.
Szóval bátran vehetsz onnan bármit.
hát hogy most mi van azt nem tudom, de évekkel ezelőtt többszázezer forintos fényképezőgép objektívet rendeltem az megjött rendesen és eredeti volt és azóta sincs semmi baja.
és a többi sok apró kis rendelésem is simán megjött és működik azóta is.
a számítógépemet amiről most írok azt is ott vásároltam személyesen a westendben lévő boltjukban. ezzel sincs gond.
szóval nekem nincs velük negatív tapasztalatom.
Rendeltem, meg is jött. Amúgy nagyon egyszerű megállapítani, hogy nem kamu: Van kiírva cégnév adószámmal és cégjegyzékszámmal, így ellenőrizhető, hogy nem kamu cég van mögötte, hanem működik. Van e-mail cím és telefonszám is. Nem utolsó sorban pedig elfogadják a bankkártyás fizetést, nem csak előreutalást.
Akkor gyanúsan kamu egy webshop, ha:
- Nincsenek cégadatok, vagy ami meg van adva nem létezik, felszámolják, stb.
- Nincs megadva közvetlen telefonszám és e-mail cím (a lépj velünk kapcsolatba form nem e-mail cím, nem baj ha van, de kell lennie közvetlen e-mail címnek is).
- Ha csak előreutalással lehet fizetni. Az utalást ugyanis nem lehet visszacsinálni, ha egyszer megvan a pénzed leléphetnek vele. Az utánvét se jobb, mert csak annyi a garancia, hogy kapsz valamit. Hogy mi van a csomagban azt csak fizetés után tudod meg. A tuti a bankkártya! Az is előre fizetés, de ha gond van, azt vissza lehet fordítani. Ezért ahol elfogadják, jó eséllyel meg is kapod amit rendeltél, de ha mégsem, semmi baj, visszakapod a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!