Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges android rendszeren...

Lehetséges android rendszeren az alkalmazások adatainak ( pl. játékokban elért szintek, eredmények, stb.) átvitele egy másik androidos készülékre root nélkül?

Figyelt kérdés
S8-ról költöznék át S20-ra, minden alkalmazást sikerült áthoznom a régi készülékről, viszont az alkalmazásadatok nem jöttek át, így pl. az összes játék amikben elértem már eredményeket most úgy indul, mintha először indítanám őket. Láttam programokat, amik képesek áthozni ezeket az adatokat, de root kell hozzá, amihez meg nem kéne (Helium) azt nem bírom működésre...
2020. júl. 25. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk a Samsungnak pont van megoldasa erre:

[link]

2020. júl. 25. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt próbáltam, de csak az alkalmazàsokat viszi át, az adatokat nem...
2020. júl. 26. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor marad a google play-hez vagy facebook-hoz csatlakoztatni oket, vagy a sajat felho-alapu mentesuket hasznalni. Az adott app ismerete nelkul nehez pontosat mondani.
2020. júl. 26. 08:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, akkor így az lesz. Legrosszabb esetben rootolom az S8-at és megcsinálom úgy.
2020. júl. 26. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!