Xiaomi Redmi Note 8/8T/9. A hátlapi kamera a kapott szilikon tokon is túllóg?
Nekem Xiaomi Redmi S2-m van és elég zavaró, hogy a szilikontokon is túlér a hátlapi kamera, így ha lerakom a kamera mindenképp érintkezik az asztallal. Illetve semmi gondom nincs magával a telefonnal, de egy ideje foltosan homályos képeket csinál, a képek széle elmosott és fókuszálás után még rosszabb képeket csinál, szövegek befotózása így teljesen lehetetlen pl. Látszólag nincs baja, vigyáztam is rá, mindent visszaállítottam gyárira és úgy se javult semmit. Ez miért lehet? (volt, hogy elejtettem de csak beltéren)
Vannak olyan tokok, amiknél a kamera is jobban védve van?
A Tok Shopnál mindig pontosan olyan tokot kapsz amit az adott telefonra fejlesztettek ki,ezért én is mindig onnan rendelek tokot
A kamera fókuszálási hiba a Xiaominál meg sajnos természetes: a képminőség nem rossz de ha elmozditod a telefont azonnal elkezd összevissza fókuszálni és ez csak egy nagy hiba a Xiaomi telefonnál a sok közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!