Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone X vagy Xiaomi Redmi...

Iphone X vagy Xiaomi Redmi Note 9 pro?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje Iphone X-em van és előtte is apple telefonom volt. Ráadásul egy új ipadom is van amit használok rendszeresen.

AZ x-em tönkre ment ( kijelző hibás ) szóval elgondolkodtam az új Xiaomi telefonokon is.

Ti mit gondoltok?

Tudom tudom nagy dolog az androis vs ios.

Van valakinek note 9 pro-ja?

2020. júl. 24. 14:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én azért nem választottam soha iPhone -t

(egy iPhone 5s céges a fiókba érte utol gyári fóliában a cserét),

mert számomra túl buta készülék, agyon van korlátozva a felhasználó.

Egy jobb Droid -os telefon, akár egy irodai gépet is helyettesít.

Vezeték nélküli bill + egér és egy WiFi -s HDMI -s Cast -al komplet PC -ként üzemelhet. (Qemu -ba virtualizált desktop linux rendszerrel, de akár Win10 -et is fellehet rakni rá, akinek az jobban bejön, csak kicsit lassabb.)

Míg az iPhone -nél a fájlok elérése is problémás, pl. ha egy prezentáció fálját szeretném átadni egy kivetítőnek.

2020. júl. 26. 14:33
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most mindenki nagyon jó fej és korrekt volt, nem indult háború. :)

Végül is mivel a páromnak is apple van meg pár dolgunk az, így valószínűleg maradunk annál.

Én egyébként elég rugalmas vagyok, mert régen volt androidom is és tudom mennyire nyitott rendszer mert mókolt szoftvereket raktam fel. :D

Egyébként ami egy hatalmas érv az apple mellett hogy akár 1-2 év múlva is relatív jobb áron el lehet adni mint bármi mást. Értékét jobban tarja.

2020. júl. 27. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát... ~2 éves iPhone 6s -t mikor unokahúgom eladta, alig 50 ezerért, pedig teljesen karc és kopás mentes volt, amikor vette több mint 200 -at fizetett érte.

Szóval ha a egynegyed~ötöd ár jónak számít...

2020. júl. 27. 10:09
 14/17 anonim ***** válasza:
(Amúgy 2 évnél erősen akku csere érett az iPhone, alapvetően alul méretezett, de annyi idő - használat után az eredeti akku kapacitás alig 30~40% -át éri csak el, így szaporodtak el a zsebben PowerBankkal összekötős telefonok.) :-D
2020. júl. 27. 10:12
 15/17 anonim válasza:
Nekem redmi note 8pro-m van és nagyon szeretem. Gondolom a 9pro még királyabb. :)
2020. aug. 10. 14:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Végül a mi note 10 lite lett. :) Eszméletlen teló, nem bántam meg.
2020. aug. 10. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:

jaja, a nem olyan rég végre elérhetővé tették benne a videóhátteret gyárilag, a background és zárképnek is.

A belső tárolón a MIUI/.videowallpaper mappába bemásolod a videót, és betudod állítani háttérnek.

Eszméltlen jó

2020. aug. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!