Ajánlanátok jó ár/érték arányú okostelefonokat 200 ezer ft körül?
200-ért nem veszel normális telefont.
Egy telefon ott kezdődik hogy 4-500 ezer.
Én az enyémet 1 milláért vettem.
Én ezt ajánlom.
Az első hülye, ne foglalkozz vele.
200 körül már lehet OnePlus telefont kapni, nagyon jók.
a 7T és 7T Pro kitelik 200-ból, ha egy kicsit hozzáteszel akkor kijön a 8 is.
#1, és #5:
Ti már dolgoztatok az életetekben legalább egy negyed másodpercet?
Mert nagyon úgy tűnik, hogy a kérdésemre egy egyértelmű NEM a válasz!
200000 forintért már lehet középkategóriában lévő telefont vásárolni.
A Samsung is árul jó készülékeket 200000 forintért, a Xyaomi is, az OnePlus is, és még nagyon sok gyártó.
Csak a sznoboknak, az agyontetovált, szétgyúrt látványmaffiózóknak és ezek nőinek kell 500e Ft -os, meg egymilliós telefon. Nem tudom elképzelni, mivel tud többet egy ilyen. Beszélni is tud a gazdája helyett? Felszedi magától a nőket jobbnál jobb dumákkal? Vagy lehet velük távvezérelni a közlekedési lámpákat és az időjárást? Szerintem nem.
Nagyon nem mindegy, mire akarod használni a telefont. Mennyire fontos a nagy háttértár, a kamera képességei, a könnyű kezelhetőség, a nagy akku-kapacitás, a grafikus teljesítmény, a fényerő, a hangerő, strapabíróság, a méret, és sok egyéb.
Nekem a legfontosabb a nagyon profi kamera volt, ami sötétben is jól lát, hatalmas zoom-teljesítménye van, gyors, és a nagy háttértár. Emellett lényeges volt a hosszú akkuidő, és az Android oprendszer, és hogy ne essen még a Trump féle tiltások alá, magyarul menjen rajta a Google play és minden Google alkalmazás.
Ezért vettem egy Huawei P30 Pro -t (elvileg használtan, 120e Ft -ért, de gyakorlatilag csak kipróbálva volt). A kamerája felülmúlhatatlan (Leica, 40x -es optikai zoommal), 256 GB háttértár van benne, villámgyors, nagyon elégedett vagyok vele. Jelenleg nem létezik olyan telefon, ami jobban megfelelne a céljaimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!