Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mi a teendő akkor...

Szerintetek mi a teendő akkor hogyha nem all vissza a telefonom ?

Figyelt kérdés

Szoval ugy volt hogy -aki iPhoneos az tudja- tehat van olyan opció hogy fel kövér szoveg amikor Vastagabb betűk lesznek

Nos en ezt tegnap alkalmaztam de nem tetszik ,ezert vissza szeretnem állítani. Sikerult is,legalábbis csak addig hogy az idot ,a százalékot es a wifi erősséget mutatja vékony betuvel, de az értesítéseket es egyéb alkalmazásokban meg mindig vastag pedig mar kikapcsoltam illetve probaltam ugyis h ki be kapcsoltam egymas utan de ugysem sikerult . Szerintetek ilyenkor mi a teendő? Megköszönném a válaszokat!

2020. júl. 23. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Beállítások -› Kisegítő lehetőségek -›Kijelző és szövegméret -› Félkövér szöveg

itt kapcsoltad be?

ha ez nem áll vissza akkor nem tom mi van..... én ha kikapcsolom simán visszaáll (iOS 13.6) Sokszor használom, mert van néhány app ami csúnya (használhatatlan) lesz félkövéren

Régebben ez a funkció újraindítást igényelt, de ma már csak simán a menüben ki-bekapcsolással műxik.

szerintem csinálj egy kényszerített újraindítást... hátha

2020. júl. 23. 23:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Sikerult <3
2020. júl. 24. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:
szupi! :3
2020. júl. 24. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!