Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4nél is lesznek majd...

IPhone 4nél is lesznek majd különböző borítók?

Figyelt kérdés

ezen a képen ezek fedőlapok ugye és a gyári modell csak fekete és fehér változatban van? [link] ->ilyet hol lehe majd venni(Mo-n)?:)

[link] -szerintetek ilyet Magyarországon lehet majd kapni vagy meg kell rendelni USA-ból? ha igen tapaszalatok h mennyibe kerülne?

2010. aug. 3. 13:27
 1/9 A kérdező kommentje:
persze a szállítási költséggel együt mennyi lenne?
2010. aug. 3. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Én tudok bármilyet rendelni, ha kell .
2010. aug. 3. 13:47
 3/9 A kérdező kommentje:

ohh..lehet h kéne..:) te forgalmazol ezek sz. ilyesmit magyarországon?:)

azt nem tudod h az iphone 4re lesz-e ilyen jellegű is?:) mert keresgéltem de ilyet nem találtam->

[link]

[link]

[link] (a zöld)

2010. aug. 3. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha szeptember 30-ig veszel iPhone 4-et, kapsz hozzá ingyen tokot az antenna gondok miatt.
2010. aug. 3. 14:26
 5/9 anonim válasza:
Ha iPhone 4-ed van, miért lenne nagy gond, ha rendelni kéne? Meg szerintem a szállítási költség sem terhelne meg nagyon.
2010. aug. 3. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:

TISZTELT,KÉRDEZŐ!

Jelenleg Magyarországon is kapni már sok fajtát. Erre nézelődj: www.starking.hu www.istyle.hu www.xms.hu

Ha ezek nem felelnek meg akkor az USA-ból is rendelhetsz,én is onnan rendeltem,minden rendben volt.

2010. aug. 5. 15:32
 7/9 A kérdező kommentje:
15:32 mennyiért rendelted?
2010. aug. 5. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem is rendelj usa-ból. de olvastam vhol, hogy a legolcsóbb svácjban, ott valami 160-200 körül van. és az még európában belül is van, szal olcsóbb a szállítási költség.
2010. aug. 5. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb.20-25$ volt mindennel eggyüt(15:32 vok)
2010. aug. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!