Át lehet vezetni telenoros feltöltőkártyás sim-ről egységeket (Ft) vodás sim-re?
Nemsokára lejár a telenoros feltöltőkártyám határideje, és szeretném, hogy elévüljön, mivel elegendő lesz a vodás sim, a két sim közül. Azonban a telenoroson van még pénz. Mit tegyek, hogy megmentsem a pénzt (vagy annak nagy részét)? Határidőig tuti rajta fog maradni a nagyja, mert mostanában nem telefonálok senkinek, a hivatalos ügyek vagy ingyenes szám, vagy élőben rendezem.
(Pár hete néhány száz forint ingyenpénzt is adott a tnor a telómra, el se költöttem, nem volt kit hívjak azon napokon. Nem igazán része az életemnek a telefonálás. Sms-re használom olykor -azt is inkább sms érkezésre-, meg néha ügyintézésre. A vodásat használtam mostanában egyszer-egyszer, kb júniusig viszont többször telefonáltam a vodással.)
Nem használok okostelefont, mobilnetet sem, így azokra sem költhetem el. Nyomógombos van csak.
Végső esetben segélyre költöm, bár nem vastag a zsebem, én is rászorulok az ezresekre. Ha meg rátöltenék egy évnyit, nem valami sanszos, hogy én, aki már ritkán telefonálok (egyelőre nincs kilátásban), egy év alatt két sim kártyányi lóvét eltelefonálnék...
le kell mondani, megszántetni a szerződés és visszaigényelni a rendelkezésre álló egyenleget.
vagy
SMS-bel elköltöd lottóra
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!