SOS Ha a Samsungomat lecserélem huaweire de ugyanazzal a google fiókkal használom a képeim megmaradnak? Vagy ez csak Samsung - Samsung csere esetében van így?
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 15:53
11/16 anonim válasza:
#10 vagyok. A kérdés a kérdezőnek ment.
12/16 A kérdező kommentje:
Samsung A40-et Huawei P30 Lite-ra.
2020. júl. 21. 16:55
13/16 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy bár a két márka rendszere hasonlít, de mégis más. Nem biztos, hogy a váltás után megkedveli az ember az új telefont. Én például a Huawei után váltottam Samsungra, és 1 év után se igazán kedveltem meg az új telefont. Van pár hibája is,ráadásul az előbbiben volt néhány olyan funkció is amit használtam, de a Samsungban nincs.
14/16 anonim válasza:
Tök mindegy, a Samsung Cloudot el tudod érni számítógépen is, letöltöd és ráhúzod a telefonra.
15/16 A kérdező kommentje:
13-as: nekem a középkategóriás Samsungokkal az a bajom, hogy nagyon gyorsan tönkremegy az akumulátoruk és egy idő után belassulnak. Ezért gondoltam, hogy most kipróbálom a Huaweit. Illetve a Redmin gondolkodom még.
14: köszi!
2020. júl. 21. 21:54
16/16 anonim válasza:
"és egy idő után belassulnak."
Ez a csúcskategóriával is megtörténik, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!